2777
2789
عنوان

خانمها وقتی دوست ندارید مردی بهتون خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 26 پست
یه بار حالا ولی کلا میگم منطق مسخره بود میگی اگه خیانت دوست ندارین خیانت نکنین خب یعنی منی ک مشکل ند ...

شما متوجه حرف من نشدی

من میگم وقتی برا خودتون نمیخواین خیانت اتفاق بیفته پس خودتونم در هر صورت چه خیانت دیده باشید چه ندیده باشید خیانت نکنید

اگر خوبی میخواید پس برا دیگران خوب باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما متوجه حرف من نشدیمن میگم وقتی برا خودتون نمیخواین خیانت اتفاق بیفته پس خودتونم در هر صورت چه خیا ...

خب الان من میخام خیانت ببینم مشکل نداره خیانت کنم دیگه چون خودمم میخام بببنم

انوقت اون مرد احمق زن نداره که میره سراغ زن مردمآهان یادم اومد مرد ها پاکن مشکل از زناس

نه عزیزم من اینو نمیگم البته که اول مشکل از اون مرده ولی اگر اون مرد گربه صفت اگر دستش به گوشت نرسه هیچ غلطی نمیتونه بکنه.

حالا شما هی بگو اگر زن نخواد مرد هیچ غلطی نمیتونه بکنه ولی آدم هرزه و کثیف که خدا و پیغمبر رو قبول ن ...

بله البته که چنینن خدا لعنتشون کنه کاش اینجور ادما به پای هم میفتادن تا رنج رو هردو بهم میدادن کسی این وسط نمیسوخت

وآسه من؟؟ واسه اونی ک بهم خیانت میکنه متاسف نیستی؟؟

نه چون خودت داری میگی دوست دارم خیانت ببینم و این کاره ای

تا الانم احترام گذاشتم جواب دادم در شان خودم نمیبینم دیگه  هم کلام شم لطفا از تاپیک برو بیرون تا نگفتم تعلیقتون کنن

نه چون خودت داری میگی دوست دارم خیانت ببینم و این کاره ایتا الانم احترام گذاشتم جواب دادم در شان خود ...

واا من نگفتم خیانت کنم خیانت ببینم گفتم مثلا و این ک درباره خیانت دیدن هم گفتم کنجکاوم آلان چه ضرری به شما رسید اونی ک قراره خیانت ببینه منم😂 نگران نباش