2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم حس کردم کاربرا مسخرم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 24 پست
اونا وضع مالیشون از ما بهتره قد و هیکلش هم بلندتره

آره پس دلیل همینه عزیزم

آدم ناخودآگاه تحت تاثیر این مسائل قرار میگیره

باور کن از نظر روانی نمیتونی تحمل کنی 

یجور عذاب و ناراحتی بهت دست میده

ب احتمال زیاد از اخلاقش خوشت نمیاد 

وکلا انرژی منفی میگیری ازش

بخودت رجوع کن 

بشین ب قشنگیای زندگیت فکر کن

خودت، خودتو راضی کن 

من دقیقا میدونم حالتو

اینجوری شدم چون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره پس دلیل همینه عزیزمآدم ناخودآگاه تحت تاثیر این مسائل قرار میگیرهباور کن از نظر روانی نمیتونی تحم ...

شاید عزیزم .اما باور کن دیروز خیلی اه و ناله کرد بخاطر یه موضوعی و اصلا من به داشته هاش اون ساعت هیچ فکری نکردم امیدوارم زودتر این حس بد دور بشه .ممنون که وقت گذاشتی عزیزم زنده باشی ❤️

حال بدت ممکن بود وقتی پیش خواهرت یا مادرت یا حتی وقتی تنها هستی هم اتفاق میوفتاد برات

فقط چون پیش جاری بودی ذهنت میخواد گولت بزنه و به جاریت ربطش بده. بهت پیشنهاد میکنم فریبه ذهنت رو نخوری...امیدوارم زودتر خوب شی.

یه کلیپ می‌دیدم می‌گفت وقتی جایی میری حالت بد میشه بخاطر انرژی های منفی هست که تو ذهن اون طرف بوده حالا اومده سمتت

راهش اینه بلند شی قشنگ وضو بگیری

قرآن  را باز کن سوره یس یا الرحمن را بخون یا دعا کمیل

هرکدوم که به دلت افتاد بخون تا انرژی منفی ازت دور شه گلم ♥️