2777
2789
عنوان

مستند مهین هرکی ترسیدن درحدمرگودوس داره ببیندش

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 37 پست

من چندین سال پیش هم پرونده اش رو خوندم و هم مستندش رو دیدم به علاوه فیلم طلاخون که بن مایه اش بر اساس زندگی مهین قدیریه 

کارش بله بسیار دهشتناک بوده اما یه زن تنها با انبوه مشکلات مالی و دو فرزند که یکیشون معلول بود و شوهر نالایقی که ازش جدا شده بود ولی کلی فرض و بدهی سنگین برای مهین به جا گذاشته بوده 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون که میرفته مسجد به خانمای مسن میگفته حاج خانم شما خیلی شبیه مامانمی خامشون میکرده نوشیدنی مسموم ...

بله خودشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
من چندین سال پیش هم پرونده اش رو خوندم و هم مستندش رو دیدم به علاوه فیلم طلاخون که بن مایه اش بر اسا ...

عزیزم با توجه به امضات میتونی بگی از چه روشی خوب نتیجه گرفتی؟

⚘خدایا شکرت❣
بنظرت با تهدید نمیتونست طلاهاشونو بگیره؟

بله حق با شماست میتونست با تهدید و ارعاب اخاذی کنه به ویژه اینکه قربانیانش رو از طیف سنی میانسال انتخاب میکرد و خودش جوون بود و طبعاً از قدرت بدنی بیشتری نسبت به قربانیان برخوردار بوده ولی خب ضدهنجارترین و دهشتناک ترین روش ممکن رو برای حل مشکلات مالیش در پیش گرفت البته با توجه به اینکه قتل های سریالیش رو آغاز کنه چند سال قبل از این ماجرا (به گمانم دوسال قبلش) صاحبخونه اش رو تحت عنوان دفاع از ناموس و عصمتش کشته و به کمک همسرش که اون موقع هنوز جدا نشده بودند، جنازه مرد صاحبخونه رو جا به جا کرده بودند و حتی تونسته بودند پلیس و بازجوها رو فریب بدند و خب همیشه میگن هر گناه یا کار خطرناکی دفعه اول ترس داره...ایشون هم به قتل یه جورایی به چشم یک شغل نگاه میکرده

من در پست قبلیم که شما ریپلای فرمودید ابدا قصد دفاع و تبرئه مهین رو نداشتم فقط خواستم بگم مشکلات مالی بسیار شدید مهم ترین انگیزه اش بوده و البته دلیل دیگه اش این بوده که با مادرش همیشه درگیر چالش و تشنج و بحث و دعوا بوده در نتیجه یک جورایی انگار میخواسته انتقام بد بودن های مادرش رو از زنان مسن و بیگناه بگیره و با یه تیر،دو نشون بزنه هم طلاهاشون رو سرقت کنه هم روح تیره و ناآرامش رو ارضاء کنه

خب این ترسناک نیس اونجور که استارتر گفته😬

آره ولی خب تو زمان خودش،شهر قزوین رو برای یک سال دچار رعب و وحشت کرده بود ولی الان که مستند یا فیلمش رو میبینیم یا پرونده اش رو میخونیم ترسناک نیست فقط آدم از بی رحم یک زن که یک مادر بوده خودش، متعجب میشه.مگر نه اینکه زن به خصوص اگر مادر هم باشه مظهر عطوفت و لطافته؟ روحیه عجیبی داشته این زن ولی خب منم الان دلیلی برای ترس نمیبینم

عزیزم با توجه به امضات میتونی بگی از چه روشی خوب نتیجه گرفتی؟

شکرگزاری بی نهایت فرکانس مثبت رو بالا میبره همچنین من از سوالات رگباری و تجسم خلاق هم نتیجه بسیار خوبی گرفتم ولی راستش هرگز نتونستم با تمرین بازی فراوانی ارتباط برقرار کنم 

آره ولی خب تو زمان خودش،شهر قزوین رو برای یک سال دچار رعب و وحشت کرده بود ولی الان که مستند یا فیلمش ...

اره نه به ظاهرش میخورد اینجوری باشه نه به رفتاراش 

اینجور اخبار بیشتر منو از این جهت به فکر فرو میبرن که از هرکسی هرکاری‌بعید نیست و همین مهین یا قاتلایی که تعمدا قتل انجام میدن چه چیزی اینقدر روحشون رو بهم ریخته که میتونن زجرکشیدن یه انسان حالا چه گناهکار چه بی گناه رو ببینن و شبها‌راحت بخوابن 

اره نه به ظاهرش میخورد اینجوری باشه نه به رفتاراش اینجور اخبار بیشتر منو از این جهت به فکر فرو میبرن ...

بله  همیشه این بعد روانشناختی مجرمان پرونده های جنایی، فکر من رو هم مشغول میکنه و خب چون به خاطر رشته تحصیلیم مدنی پیگیر پرونده های جنایی بودم به یه نتیجه شخصی رسیدم (نظر بنده ست و ممکنه غلط باشه) که قاتلان زنجیره ای سایکوپت هستند و از رحم و مروت و سایر ویژگی های متعالی انسانی به دور هستند... و یه چیزی هم بگم، قتل هایی که قاتل از سم و زهر استفاده میکنه از دیدگاه من ترسناک تره تا قتل های شبه عمد یا غیرعمد که در یک لحظه جنون آمیز و بی برنامه قبلی، با آلات قتاله ای مثل چاقو و قمه و اسلحه های گرم استفاده میشه...مثلا تصور بفرمائید طرف همسرش رو طی چند ماه در یک روتین مشخص،مسموم کرده و هر روز مقدار مشخصی از زهر رو به خورد قربانی خورانده و طبعاً با خوراندن هر دوز از زهر، قربانی بیشتر تحلیل رفته تا جایی که بعد از مدتی از پای افتاده درحالیکه قاتل با خونسردی تمام این پروسه رو مشاهده و اجرا میکرده بدون حس عذاب وجدان!

شکرگزاری بی نهایت فرکانس مثبت رو بالا میبره همچنین من از سوالات رگباری و تجسم خلاق هم نتیجه بسیار خو ...

وایچه عالییییی😍

شکرگزاری زبانی؟

سوالات رگباری چجوری هست؟

من با نوشتن تسلا اونی که دایره میکشن و دورشو پر ۳ ۶ ۹ میکنن نتیجه گرفتم

گاهی همینجوری فقط مینوشتم خیلی خوب بود

⚘خدایا شکرت❣
دیدم چیز خاصی نبود یه پرونده جنایی مثل خیلی پرونده های دیگه بود

خیلی خاصه اتفاقا سریالی بودن قتل ها و  یه جا مهین موقع جابجا کردن جنازه پیرمرد که میزاره تو جعبه ماشین میگه یافاطمه زهرا کمکم کن 

یه جام باارامش جنازه یه زن توصندوق عقبه میره خونه مادذش اول شام میخوره

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....