2777
2789

ی کار در منزل پیدا کردم تو دیوار

که مواد اولیه خودشون میارن در خونه برای ساخت سنگ مصنوعی سنگ نما ساختمون

فقط قالب رو خودت باید بخری 

قالبش هم ۲ میلیون بود ، ۵۰۰ بیعانه دادم میترسم کلاهبرداری باشه😓

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قالبشم حتما از خودشون خریدی

کار اونا فروختن قالبه شاید یبار بهت کار بدن بعدش دیگه نمیدن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

قالبشم حتما از خودشون خریدیکار اونا فروختن قالبه شاید یبار بهت کار بدن بعدش دیگه نمیدن

آرع

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

نه نترس

اطرافت داری کسی که این کار رو ادامه داده باشه؟

آخه پولشو از بابام قرض کردم 

کلاه برداریه ما یه همسایه داشتیم بخدا یه چیزی شبیه مورد شما فقط یادمه قالب اینا داشت پدر خانواده پیش پدرم گفته بود کلاه سرمون رفت بخدا. البته شاید مال شما اینجور نباشه با اینا فرق داشته باشه

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
کلاهبرداریه . فقط برای فروش قالب. البته اگه اصلا قالبی بیارن

فعلا پیگیری میکنم همون بیعانه رو هم برگردونم

امیدوارم موفق بشی. بهشون بگو پول قالبو از حقوق ماه بعدم کم کن اگه قبول کردن

قبول نکردن

صد در صد کلاهبرداریه

رفتم ترکوندمشون🤣🤦🏻‍♀️ قالبساز بیچاره کلاه.بردار نبود ، پولو هم حاضر شد برگردونه 

ولی اپراتور رو نمی‌دونم هنوز