2777
2789

ی بار آرایشگر رنگ اشتباهی زد به ابروهام

بهش گفتم قهوه ای تیره

رنگ گذاشته بود روووووشن روشن شد، دوباره رنگ تیره گذاشت

پول رنگ اشتباهی که گذاشته بود هم میخواست بگیره ، زیر بار نرفتم و آخرین بارم شد ک رفتم اون ارایشگاه

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

من کراتین کردم هیچ تاثیری رو موهام ندیدم با همون وزی که رفته بودم تحویل گرفتم

گفت موهات رنگ داشت واسه همین گفتم عزیزم من 6 ماه قبل کراتین کردم ابریشم تحویل گرفتم 

گفت هفته بعد بیا یه دور دیگه

هفته بعدی رفتم خیلی بدتر شد

گفت پول موادم رو بده منم ندادم 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کراتین کردم هیچ تاثیری رو موهام ندیدم با همون وزی که رفته بودم تحویل گرفتمگفت موهات رنگ داشت واسه ...

خوب کردی

ندادی چی شد اون وققت؟چی گفت چی کار کرد؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
من کراتین کردم هیچ تاثیری رو موهام ندیدم با همون وزی که رفته بودم تحویل گرفتمگفت موهات رنگ داشت واسه ...

بگو خوب عوضی تو که دیدی رنگ داره مگه کور بودی میگفتی رنگ داره خوب میگفتی رنگ داره نمیشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
خوب کردیندادی چی شد اون وققت؟چی گفت چی کار کرد؟

صاحب سالن گفت شما برید من با کراتین کار حساب می کنم دید دیگه عملا هیچ تغییری در موهام به وجود نیومده

صاحب سالن می دونه من چقدر مشتری می برم براش فهمید مشتریاش می پره...

ولی کراتین کار انتظار داشت 1.5 بابت مواد بدم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000