من قبول دارم که خانم ها وظایف خاص خودشون رو دارند و قابل ستایشه اما خوب مردا بیشترین کارهای سخت جامعه رو انجام میدم مثل کارگری معدن کارگری ساختمان شهرداری ماهیگیری جنگ حملونقل در جاهای پرخطر و..... اما خوب نقش های زنان هم قابل تحسینه
انگار همه مردا تو معدن کار میکنن. تاجایی که ما دیدیم اکثرشون جلو مغازه جمع میشن تخمه میشکنن.
😂😂😂😂😂
بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔 وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
راضی هستم تو خونه یکساعت کار میکنم با بچه داری بعدش راحت
وات؟😐
ی ساعت فقط
باردارم من الان
با دوتا بچه ی زیر 5 سال
درس کارکردن با بزرگه
سروکله زدن با دومی
خودمم ک این وضعیتمه
بقیه ی کارای خونه ک بماند
بازم راضی؟؟
بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔 وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟
اینجا دیگه براشون مهم نیست دارن با یه مرد بحث میکنن ونیاز هم نیست اینقدر موشکافی کنند😁😁😁🙁🙁🙁
به امید جم شدن شدنشون😅
من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚♀️