2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 15491 بازدید | 530 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عنوان آقا میگم نخیر حتی بلعکس خیلی وظایف خانم ها به چشم نمیاد چون براش مزدی دریافت نمی‌کنند

کمتر ب......

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍

مشخصه فمینیستی

نیستم اصلا

جنبشای فمنیتی خیلی مسخره ان🤣 نه اون اصلیاش که واسه کار بود حق کار.

الان

طرف میگه ما چرا نمیتونیم لخت باشیم مردا میتونن

تو چرا فشار میخوری؟ حقیقته مرد نینی سایتی واسه ۹۹ درصد دخترا کنسله🤣 میخوای باور کنی

برو ب هر دختری میرسی بگو نینی سایت عضوم تا ببینی نتیجشو

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

مادر بودن از کار معدن هم سختتره(البته نه هر مادری)الان از فشار اذیتای دخترم نشستم گریه

گفتم که کسی می‌تونه مادر باشه بوشو ول کنه اما یه سرباز چه فرار کنه چه نکنه سرنوشتش یکیه 

نیستم اصلاجنبشای فمنیتی خیلی مسخره ان🤣 نه اون اصلیاش که واسه کار بود حق کار.الانطرف میگه ما چرا نمی ...

یکسوال مگه تو خیابون دیدی مرد لخت بشه بعدشم مگه بدن مرد محرک زنه؟

اره سیسی مردای ایران فوقش سختی شون این باشه یهو دوس دخترشون سر سفره غذا زنگ بزنه زنشون بفهمه😂😂

شتتت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍