من اول فکر کردم شما مردی سر اون کامنت دیه یکم تند جواب دادم ، عزیزم اون حرفایی که در مورد دلیل نصف بودن دیه ی زن و دوبرابر بودن ارث پسر از دختر میزنن یه دروغ و فریب بزرگه آخوندیه.
دیه رو که گفتم اصلا چیزیش به زن نمیرسه ، دوبرابر بودن ارث پسر از دختر هم ته بی عدالتیه ، دلیل آخوندا هم که چون مرد میخواد خونه زندگی برای زن آینده ش تهیه کنه ارثش دوبرابر دختره چرتی بیشتر نیست. چون اولا که همه ی پسرا که ازدواج نمیکنن که بخوان خونه و زندگی تهیه کنن ، دوما بالاتر هم گفتم هر چی برای زن بخرن حتی طلا مال خودشونه ، یعنی یه مرد موقع طلاق میتونه طلا یا هر وسیله ی به درد بخور دیگه ای که تو طول زندگی برای زن خریده از گوشی و لپ تاپ و هر چیز دیگه پس بگیره.
سوما همه ی دخترای مجرد هم ازدواج نمیکنن که دیه شوهر بگیرن یا یه مرد براشون خونه و زندگی تهیه کنه. پس دختری که ازدواج نمیکنه به هر دلیلی ( خودش نمیخواد یا شرایطش براش جور نمیشه) با نصف ارث از برادرش ، توی تهیه مسکن و اداره ی زندگیش به مشکل میخوره که ته ظلم و بی عدالتیه. چرا؟!
چون به خاطر اینکه تو قانون ما مرد رو تامین کننده ی زندگی میدونن ، فرصت ها و شرایط شغلی جامعه برابر نیست و زنها به کمتر از ده درصد مشاغل جامعه میتونن ورود کنن که عمدتا هم حقوقشون خیلی پایین تر از مردهاست.
چهارم اینکه زنای متاهل هم ممکنه یه روزی جدا بشن ، اگه هم اندازه برادرشون ارث بگیرن ، راحت تر میتونن بعد جدایی برای خودش مسکن تهیه کنن. مهریه رو هم که خودت حتما خبر داری فقط پنج درصد زنها تونستن مهریه بگیرن اونم نه کامل.
پس میبینی که این ارث و دیه ی نابرابر برخلاف چیزی که فکر میکنی فقط باعث بدبختی و بیچارگی زن تو جامعه ست