2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

1 بازدید | 13 پست

بنظرتون چقدر بعد از عروسی بذارم بچه دار بشم ؟ 

۲۴ سالمه و مشکل ناباروری هم عمم داشته ممکنه خودمم داشته باشم هورمونام همیشه به هم ریخته هست ولی هر ماه پریود میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید ما از ک.ن استفاده میکنیم خب منظورت اینه دیگ طبیعی جلوگیری کنیم یا اصلا هیچ جلوگیری نداشته باش ...

روش جلوگیری من هم طبیعی بود هم با کاند! کلا جلوگیری خوب نیست! هیچ پزشکی تایید نمیکنه! حداقل بلایی که به سرت میاره، رحمت رو ضعیف میکنه!

اول جلوگیری کردم، حالا که میخوام نمیشه! تازه من دلیلم قانع کننده بود برای جلوگیری

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

زود ، سال اول باردار شو، البته تا ۳۰جاداری ولی خب زود بهتره اگه خدایی نکرده مشکلی باشه زود میفهمین درمان میشه

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

روش جلوگیری من هم طبیعی بود هم با کاند! کلا جلوگیری خوب نیست! هیچ پزشکی تایید نمیکنه! حداقل بلایی که ...

من دلم نمی‌خواد سال اول ازدواجم بچه دار بشم دوست دارم برم بگردم خوش بگذرونیم اندامم همین طور خوب باشه ولی میترسم بعدا بچه دار نشم

من دلم نمی‌خواد سال اول ازدواجم بچه دار بشم دوست دارم برم بگردم خوش بگذرونیم اندامم همین طور خوب باش ...

میتونی زمانی که تخمگ گذاریت رد شده اقدام کنی! بلاخره بهتر از بقیه موارده

بازم فکراتو بکن، ببین یک سال خوش گذرونی میارزه که این ریسکو کنی؟ اندامتو میتونی بعد از زایمان درست کنی، اون مسئله ای نیست!

ضمنا هیچوقت نفهمیدم چرا بچه رو مانع خوشگذرونی میدونن! اکثرا با بچه زندگیشون خیلی شیرین تر و پر هیجان تر شده! اصلا زندگی که فقط سال اولش خوش گذرونی داره به چه درد میخوره؟ واقعا برام سواله ها!

میتونی زمانی که تخمگ گذاریت رد شده اقدام کنی! بلاخره بهتر از بقیه مواردهبازم فکراتو بکن، ببین یک سال ...

چون خوش گذرونی رو دو نفره می‌دونیم حتی مسافرت هایی ک دو نفره رفتیم خیلی بیشتر بهم خوش گذشته تا خانواده تو رابطه ج.نسی هم خیلی تا الان خوب بوده و دوست داشتیم ولی من اندامم خوب بوده و حس خوبی به خودم داشتم از اینکه شکم بیارم متنفرم هر روز به خودم میرسم سرکار میرم آرایش میکنم کیک درست میکنم و از این کارا خیلی خوشم میاد ولی با بچه همش بهش شیر بده ببرش دستشویی ارومش کن وقتی برات نمی‌مونه خوشگل بگردی سینه هات ازت آویزون میشه پوست شکمت شل میشه و من وقتی خودمو قشنگ نبینم میل جنسیم کم میشه 

البته این هارو طبق بدن خودم گفتم شاید یکی دیگ بدنش تغییر نکنه 

چون خوش گذرونی رو دو نفره می‌دونیم حتی مسافرت هایی ک دو نفره رفتیم خیلی بیشتر بهم خوش گذشته تا خانوا ...

خب فک کنم همون مدلی  که برای جلوگیری گفتم بهتر باشه! حالا میخوای با یه دکتر مشورت کن، آزمایشای لازم رو هم هر دوتون انجام بدید که لااقل خیالتون راحت باشه که مشکلی برای بچه دار شدن ندارید!

خب فک کنم همون مدلی که برای جلوگیری گفتم بهتر باشه! حالا میخوای با یه دکتر مشورت کن، آزمایشای لازم ...

ممنون عزیزم آره بنظرم بهترین راه این باشه برم متخصص زنان و آزمایش و این چیزا بدم 

میتونی زمانی که تخمگ گذاریت رد شده اقدام کنی! بلاخره بهتر از بقیه مواردهبازم فکراتو بکن، ببین یک سال ...

بچه که بیاد تمام خوش گذرونی های دونفره تعطیل میشه 

ایشونم تازه فقط یکساله ازدواج کرده سنشم کمه میتونه ۲۸ ۲۹ به اونور بچه دار شه حسابی هم فعلا از زندگی خودش و همسرش لذت ببره ولی توهمین چندسال هم مدام تحت نظر پزشک و چکاپ باشه که بعدا مشکلی واسش رخ نده

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
ممنون عزیزم آره بنظرم بهترین راه این باشه برم متخصص زنان و آزمایش و این چیزا بدم

خواهش میکنم گلم

حتما ازش بپرس که برای جلوگیری کدوم روش از همه بهتره!

موفق باشی عزیزم