2777
2789

مامانم فوت کرده

من بابام زندگی میکنیم کارای خونه بامنه ولی غذاهامون اکثر مواقع حاضریه 

زیاد برنج خورش و...درست نمیکنم یعنی نه وقتشو دارم نه حوصله شو دستپختمم خوب نیس

آبجیمم  بچه دومشو دوسه روز فهمیدم بارداره  اواخر تیر بچش به دنیا میاد که منم ۶ تیر کنکور دارم

بعد از زایمانشم کاره من تازه شروع میشه

دوسه روزه خونه مااومدن همش استفراغ میکنه من باید واسه همه غذا درست میکردم آبجیمم وباباودامادمونو

دیشب خیلی حالش بد بود رفت بستری شد

من خودم معده هام مشکل داره اسید معده م زیاده چو‌ن یه مدت کلا نمیدونستم غذا بخورم ودرست نمیکردم

بعد بیمارستان احتمالا اینجا میاد چون آبجیمم میگف کلا خونمون میریم حالم بد میشه

نمیدونم چکارکنم خیلی فشاررومه متوجه نمیشن کنکور دارم این چن روز نتونستم درست حسابی درس بخونم هرچی هم میگم میگن صبرکن جواب کنکور بیاد میبینیم هی درس درس میکنی

شوهرش میگف مابیایم اینجا که آبجیت معده ش خوب بشه غذا درست کنه

حالا دیشب خواهر زادم خونمون بود شوهرش مرغ سوخاری خرید آورد 

نمیدونم چکارکنم

بابام که میگه درس چیه اصلا واسش مهم نیس همش میگه باشین غذا اینجا ترین

یه بزرگترم ندارم باهاشون حرف بزنه

ای کاش ابجیم سال پیش باردارمیشد حداقل امسال امروزم روکنکور بود نه اینکه غذا چی درست کنم خراب نشه

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامل نخوندم ولی به خواهرت بگو خونه رو خلوت کنه یا یسری کار ها رو اون انجام بده

همش خوابیده نمیتونه بلند بشه 

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

عزیزم  برنامه ریزی کن .

صبح زود پاشو ناهار رو بار بذار و برو کتابخانه.

تا غروب بمون.بعد هم بیا یه شام درست کن.

لینجوری درستم میخونی به کاراتم میرسی

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

خواهرت اوضاعش هنوز اونقدر وخیم نشده که نتونه غذا درست کنه برا خودش نهایت دیگه سه ماه اخر بارداری باید اینطوری ازش مراقبت بشه خب

شوهرش چیکاره ست؟ زنگ بزنه مامانش خواهرش فامیلاش بیان غذا بزارن چرا خودشونو میندازن گردن تو

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
باهاشون بشین حرف بزن اتمام حجت کن. بگو اگه درس نخونم خرجمو میدی اگه آره میشینم نگهت میدارم

واسشون زیاد مهم نیس میگن کی بادرس به جای رسیده فوقش ازدواج میکنی

ولی توقع قبولی هم دارن😐

عزیزم برنامه ریزی کن .صبح زود پاشو ناهار رو بار بذار و برو کتابخانه.تا غروب بمون.بعد هم بیا یه شام ...

مدرسه هم دارم مشکل اینه

خواهرت اوضاعش هنوز اونقدر وخیم نشده که نتونه غذا درست کنه برا خودش نهایت دیگه سه ماه اخر بارداری بای ...

نمیدونم خود آبجیمم میگه الان نباید انقد حالم بد باشه

مادرشوهر یه شهر دیگه س 

آخر هفته ها میدن پیشش چون شوهرش سرکارداده

الان امروز شوهرش وخواهرزادم میخوان برن ولی شنبه دوباره میان

خونه درس نخون برو کتابخونه یا پانسیون مطالعاتی

خواهرزادمو پیشم میزارن بهشون گفتم من نمیتونم نگهش دارم بازم ابجیم به زور میزاره چون الان شوهرش سرکاره بابامم خونه نیس کمکم کنه