2777
2789
عنوان

دختری که قصد ازدواج داره کجاها بره

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 87 پست
خب شوهر خوب کجاس

ببین من چهارسال ازت بزرگترم خییییلی دقت کن تو انتخابش. ببین من یکی قبلا تو محل کار میگفت عاشقمه. برام هدیه میگرف به بقیه میگفت میخواد بیاد جلو منم ساده رفتارشو بابقیه میدیدم خوبه ولی دو ماه لفتش دادم فهمیدم یه شخصیت لجباز و کمبود داره و بیشتر هوس بازه تا عاشق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکیپ‌های هستن که باهم کوهنوردی میرن..میتونی عضو بشیاگه مذهبی میخوای که دعاهای ندبه رو شرکت کناردوهای ...

اردو جهادی چی هست کجاها میبرن

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
بابت دخترونه بودن دانشگاهت که غصه نخور چون از دانشگاه شوهر در نمیاد این یک دوم اینکه اگر به قصد شوهر ...

اما ازدواج دانشجویی زیاد دیدم مخصوصا رشته هایی که پر پسر هستن برم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
من 27 سالمه. برام خواستگار اومد که پول پارو میکرد. البته ظاهرش خوب نبود ولی پدرش آدم بسیار فهمیده ای ...

خانواده سم همینه درک میکنم

اینترنتی هم میشه پیدا کرد.. کیس های خوبیم پیدا میشه . من مجرد ک بودم چن تا کیس خوب تو مجازی پیدا کرد ...

نه تو مجازی خوب نیس

منم دوست نمیشم فقط میخوام دیده بشم

جالبته میدونی چیه اینکه برا پسرخاله خواهرزاده زنداییش و گرفتن فکر شو بکن اسی اینا تا میتونن دارن سعی ...

حتما ادمای خوبی بودن

عجب امضای عجیبی داری تو

چیش😂

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

چجوری توی ۲۷ ساله رو مجبور میکنن؟😐چقدر عجیب

چیکار کنم؟ داداش مجرد دارم. 33سالشه.سمه.

خواهر و مادرم هم سم ترررر.میگن نگو 27سالته. برات خواستگار نمیادا. مگه خودمو گول بزنم؟

ببین من چهارسال ازت بزرگترم خییییلی دقت کن تو انتخابش. ببین من یکی قبلا تو محل کار میگفت عاشقمه. برا ...

درسته بالاخره تجربه شما بیشتره

من اعتقاد دارم پسری که جدی باشه و سربراه باشه همون اول خانوادش درجریان میذاره بعد خانواده دختر رو

مستقیم میاد خواستگاری بعد آشنا میشن

تو دوره آشنایی و مشاور هم میشه از مشکلات روحی روانیش فهمید

همشمخصوصا آنجا که نوشتی تا ابد مجرد بمونم یعنی تو محبت هیچ مردی را خواهان نیستی؟

نیاز ندارم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

فردا صب برو مسجد دعای ندبه😄😄✋✋

نه جدی میگم مسجد برو‌ کم کم خانواده های مذهبی پید ات میکنن 

این دوستمون راست میگه اردوهای جهادی هم خپبه محیطش نسبتا سالمتره

برو باشگاه 

اگر اجازه میدن این تورای گردشگری یک‌ روزه دوروزه برو با جوونا بگرد 

مامانت بگو روضه بندازه خونتون دوره قران اینا همسایه ها رو دعوت کنه عصری یه ساعت بیان 

باید همش تو جمع باشی دیگه 

فقط خوب طرفت رو‌بشناس