2777
2789

واسه یه خواسته خیلی خیلی خیلی کوچولو ۶ب کاری بگید گردم اما ....😭

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
الان میگن جحتما ب صلاح نبوده😒😒

اگه بگم روم نمیشه خواستم بگم باورت میشه؟😭انقد کوچیکه .آخی چرا باید انقد زجرمون بده خواد.وقتی میگه من خدای ناممکن هام .من که ممکن ترین چیز رو ازش خواستم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینو انجام بده ، خواب میبینی که میشه یا نه

البته خواب دقیقا اون موضوع نیست ، باید تعبیر بشه.

من خودم انجام دادم. دقیقا همون تعبیر خوابم شد‌.

اگر کسی بخواهد از موضوعی در خواب باخبر شود سوره های زیر را با وضو بخواند و با طهارت در مکان پاک و لباسی پاک رو به قبله روی دست راست خود بخوابد و مطلب مورد نظر خود را نیت کند که به امید خدا کشف مطلب شود. اگر در شب اول نشد ادامه دهد تا هفت شب تخلف ندارد. سوره هایی که باید خوانده شود:

شمس، لیل، تین، اخلاص، ناس، فلق 

اگه خواب ندیدی حتما درست و جزء به جزء انجام نشده

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اینو انجام بده ، خواب میبینی که میشه یا نهالبته خواب دقیقا اون موضوع نیست ، باید تعبیر بشه.من خودم ا ...

ببین من میخوام بعد ۱۵ سال ،یه امسال شب یلدا کنار خانوادم باشم 😪همین فقط .شوهرم به هیچ صراطی مستقیم نیس😭

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
ببین من میخوام بعد ۱۵ سال ،یه امسال شب یلدا کنار خانوادم باشم 😪همین فقط .شوهرم به هیچ صراطی مستقیم ...

الهی قربونت برم 

نمیاد برید اونجا یا چی ؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ببین من میخوام بعد ۱۵ سال ،یه امسال شب یلدا کنار خانوادم باشم 😪همین فقط .شوهرم به هیچ صراطی مستقیم ...

خب عزیز دلم این بخشی از اموری هست که دست خودته 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

الهی قربونت برم نمیاد برید اونجا یا چی ؟

خدا نکنه گلم .اصلا نمیاد 😭دیگه خستم کرده این اخلاقش .هیچ جا نمیاد همه باهامون قطع رابطه گردن😭دیگه پدر مادرمم معذبن وقتی میان بس عصا قورت دادس😭😭😭

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
خدا نکنه گلم .اصلا نمیاد 😭دیگه خستم کرده این اخلاقش .هیچ جا نمیاد همه باهامون قطع رابطه گردن😭دیگه ...

عزیزم 

دیگه کلا اخلاقش اینه انگار 

نماز استغاثه به حضرت زهرا یه معجزه است

بخدا انقد کاری کردم واسه همین چند ساعت مهمونی که خستم 😭😭😭هد کی هر پیشنهادی داده عملی کردم .دیگه چندین ساله از شب یلدا متنفر شدم😭

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

خب خودت برو... این آدم گند اخلاقو میخوای با خودت ببری که زهرت کنه... ما یه فامیل داریم شوهرش هیچ جا نمیره اینم همه جا عروسی و عزا و مهمونی خودش تنها میره 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بخدا انقد کاری کردم واسه همین چند ساعت مهمونی که خستم 😭😭😭هد کی هر پیشنهادی داده عملی کردم .دیگه چ ...

این نماز و روز جمعه بخون فوق العادس :)

بعدش بشین با محبت تموووووم با همسرت حرف بزن

رااااضی میشه انشاءالله

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱