2777
2789
همین چند وقت پیش ٫۷۰۰تومان طلا فروختم خونه خریدیم ولی خونه آخ نگفته همینطوریه

حداقل تو این گرونی سر پناه دارین خداروشکر کنید کرایه نمیدین

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش خونه گرون بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا این دعاست شما میکنی؟ می‌خواد مردم از همین که هستن بدبخت تر بشن ؟

الان دعا کنم طلا و ماشین و همه اقلام بیاد پایین میاد وگرنه منم از خدامه همه چیز بیاد پاینن خونم مفت و مجانی بشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
چقد دادی

340 گرم خونه اصلا تکون نخورده 700 میلیون تو ضررم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
الان دعا کنم طلا و ماشین و همه اقلام بیاد پایین میاد وگرنه منم از خدامه همه چیز بیاد پاینن خونم مفت ...

حرفتون برام عجیب بود 

من اصل نقدینگی هام الان طلا ‌دلار هست بازم شبانه روز دارم دعا میکنم بیاد پایین 

حرفتون برام عجیب بود من اصل نقدینگی هام الان طلا ‌دلار هست بازم شبانه روز دارم دعا میکنم بیاد پایین

بله خوندم الان نوشته بودین میخواین خونه بخرید2 میلیارد پس نگران خودتونید که طلا ودلاراتون بره بالا و خونه پایین بمونه خونه بهتری بخرید نمیخواد ادای انسان دوستارو برای من در بیایید 

بله خوندم الان نوشته بودین میخواین خونه بخرید2 میلیارد پس نگران خودتونید که طلا ودلاراتون بره بالا و ...

من کجا نوشتم میخوام خونه بخرم ۲ میلیارد؟ من تهران هستم اینجا با ۲ میلیارد سوییت هم نمیدن خیالت راحت . من نونه دارم الانم ترجیح دادم پولهام بصورت طلا و دلار باشه که لازم شد هر مقدار لازم بود بفروشم . 

من یا شما یا بقیه فرقی نداره هرکی دعا کنه گرونی بشه واقعا انسان نیست 

من کجا نوشتم میخوام خونه بخرم ۲ میلیارد؟ من تهران هستم اینجا با ۲ میلیارد سوییت هم نمیدن خیالت راحت ...

والا من الان یک ساله دارم دعا میکنم طلا بیاد پایین اما نیومد که هی هر روز میره بالا من از پارسال که طلاموتبدیل کردم به خونه 800 میلیون فعلا تو ضررم و هر روزم داره بیشتر میشه دیگه کم اوردم خسته شدم وگرنه آرزوی گرونی ندارم اما وققتی بازارای مالی همه چند برابر شدن فقط خونه پایین مونده اونم ظلم به اوناییه که سرمایشون تو ملکه

والا من الان یک ساله دارم دعا میکنم طلا بیاد پایین اما نیومد که هی هر روز میره بالا من از پارسال که ...

ما تازه ۲ تا خریدیم از دوساله پیش  شوهره خر من  مثله بنگاهیها ملک خیانت نمیکنه درآورده 

ما تازه ۲ تا خریدیم از دوساله پیش شوهره خر من مثله بنگاهیها ملک خیانت نمیکنه درآورده

والا به من که فعلا خیانت رده بدم خیانت کرده یه ساله از غصه خواب و خوراک ندارم

ما تازه ۲ تا خریدیم از دوساله پیش شوهره خر من مثله بنگاهیها ملک خیانت نمیکنه درآورده

میترسم امسال زمستونو عیدم رشدی نداشته باشه خونه شانس نداریم که

والا به من که فعلا خیانت رده بدم خیانت کرده یه ساله از غصه خواب و خوراک ندارم

ولش کن جای من بودی چی  سکه ۱۴ فروختم رفتم شمال یه آشغالی خریدم  رشد انچنانی نکرده تازه مشتری هم نیس بخوای بفروشی  

ولش کن جای من بودی چی سکه ۱۴ فروختم رفتم شمال یه آشغالی خریدم رشد انچنانی نکرده تازه مشتری هم نیس ...

منم 340 گرم پارسال طلامو فروختم یه مسکن مهر خریدم از پارسال 200 میلیونم بالا نرفته طلاهامبود 800 میلیون گرون شده بود تا حالا

منم 340 گرم پارسال طلامو فروختم یه مسکن مهر خریدم از پارسال 200 میلیونم بالا نرفته طلاهامبود 800 میل ...

میدونم میشناسمت  باور کن دق میکنی از بس میشماری  ولش کن   منم خیلی حرص خوردم تازه دوباره چند ماهه پیش سکه فروختیم اپارتمان خریدیم  بعدم با هر دو دعوا سر پکیج  با مستاجرها   مامانم گفت نفروشین سال طلاس ولی شوهرم قبول نکرد