پنج سال توی یک رابطه پوچم ازم اتو داره قضیه داره ک چرا بااین زشت بی ریخت رل زدم الان داره همش اذیتم میکنه میگه قصدش جدیه ولی از یک طرف دبگذبهم میگه ک .. پولی یا فووس خواهر مادر میده
حا لم خیلی بده نمیتونم تموم هم کنم الان گیر داده چرا اینا داری چرا نصب کردی تو ک .. میدی تازه بااین ک تو اکانت هامم هست میبینن همه چیو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو همچین رابطه سمی ای بودم چون میدونست از بابام میترسم همش تحدید میکرد ک بهش میگه ابرومو میبره فحش میداد ب خودم و خانوادم حتی ب مادرم خواهرام خیلی شرایط بدی بود چند سال باهاش تو رابطه بودم وقتی میگفتم ولم کن برو میگفت موندم ک بدبختت کنم اما یه روز همه چیزو ب جون خریدم خطمو خاموش کردم بهش گفتم دیگ تموم تا ۲ سال دست از سرم بر نداشت ابرومم پیش خیلیا برد میومد جلو درمون ولی خب هیچوقت ب بابامم نگفت هرچند ک من ابجیم و داداشم حسابی پشتم بودن توام اگ کسی رو داری ک حمایتت کنه ولش کن همچین حیوونی رو من میدونم تو چ عذابی هستی