2777
2789

برو پلیس فتا پدرشو درمیارن تا اخر عمرش شلاق هایی ک خورده رو یادش نمیره کثافت

توهم هی برو رومخش هی کارایی ک دوست نداره انجام بده

حتی اگه نمیتونی بری پیش فتا تهدیدش کن بگو یبار دیگه تهدیدم کردی همین پیامام رو میبرم فتا ببینم هنوزم جرعت داری اینجوری زر بزنی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

همین امروز تشریف ببر فتا

کل ماجرا رو توضیح بده و بگو تهدیدت میکنه و فحش های ناجور میده !

حتی اگه راحت نیستی فکر کنم اونجا خانم هم هست که بگی بهشون 

ازشون بخواه به خانوادت چیزی نگن 

اگه عکسی چیزی داری سعی کن دو طرفه همه رو پاک کنی به جز چیزایی که اون گفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه واقعا دردسره

اکانت های مجازیتو پاک کن کامل

سیم کارتت رو بسوزون 

خودتو ترسو نشون دادی ک چی

اصن لایق جواب نیس این روانی ک شما میگید

اگه تو محله هم هستید جلوت در اومد تهدید کن ک به پلیس میگی

شوخی گرفت همونجا سر و صدا کن مطمئن باش آبروی تو نمیره 

منم تو همچین رابطه سمی ای بودم چون میدونست از بابام میترسم همش تحدید میکرد ک بهش میگه ابرومو میبره فحش میداد ب خودم و خانوادم حتی ب مادرم خواهرام خیلی شرایط بدی بود چند سال باهاش تو رابطه بودم وقتی میگفتم ولم کن برو میگفت موندم ک بدبختت کنم اما یه روز همه چیزو ب جون خریدم خطمو خاموش کردم بهش گفتم دیگ تموم تا ۲ سال دست از سرم بر نداشت ابرومم پیش خیلیا برد میومد جلو درمون ولی خب هیچوقت ب بابامم نگفت هرچند ک من ابجیم و داداشم حسابی پشتم بودن توام اگ کسی رو داری ک حمایتت کنه ولش کن همچین حیوونی رو من میدونم تو چ عذابی هستی

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  
میخواست تاگزاممو دلیت اکانت کنه من از اکانتم پراش کردم بیرون داره به خونه زنگ میزنه همش به من زنگ می ...

ی بزرگی ی پرزوری یا ی پلیسی توی اشناهات نداری که گوشمالیش بده و گوشیشو ازش بگیره

من مرد تنهایی شبم...

منقرض نشدن این عوضیا

من رفیقم یکی داشت هر کاری کردم براش تا ازش بیوفته خود کرمکیش دلش هنوز توهین های پسررو میخاس 

برگشت به اون پسر گفت من بودم کمکش میکردم دشمنم تراشید برام یادم میوفته میگم خوبیم نمیشه کرد😏🤫