2777
2789

شوهرم قبل اینکه عقد کنیم خیلی ادم خوبی بود من میگفتم اگه فقط یه ادم خوب هست اونم شوهرمه بعد از عقد یهو عوض شد چهره ی واقعیشو بهم نشون داد هر جور میخاست رفتار کرد هر چی دلش خواست بهم گفت رفیق بازیاش دوباره شروع شد به من قبل عقد گفت رفیق بازی دیگه تعطیل من فقط میخام زندگیمو بسازم ولی الان خیلی رفیق بازه پیش من همیشه خستس همش غر غر میکنه ولی پیش اونا فقط عشق و حال من با تمام نداریش دارم میسازم شاید باورتون نشه ولی الان هزار تومنم تو جیبش نیست منم دارم با همچیش میسازم من از سه شنبه مریضم آنفولانزا گرفتم از دیروز دیگه خونه نیومده به خاطر اینکه مریض نشه رفته خونه ی باباش به بهونه ی اینکه رفته به مامان و باباش سر بزنه در حالی که چند روز پیشم خونه ی اونا بوده دیروز با رفیقاشم بوده زنگ زدم دیدم با رفیقاشه رفته عشق و حال بعد زنگ رفیقش زدم گفتم کجایین شما گفت رفتیم دور دور گفتم به رفیقت بگو زنت داره میمیره مریضه تو رفتی دور دور شوهرمم با مسخره بهش گفت بگو نمیری😏 دیگه من تلفنو قطع کردم 

امروز میخام به پدر شوهرم بگم پسرت خیلی رفتارش عوض شده بد اخلاق شده عشق حالاش برا رفیقاشه خستگیاش واسه من وقتی مریضم منو نمیخاد

اشتباه میکنی دیگه ازش پول بگیر برو دکتربا قناعت شما همون پول رو خرج دوستاش میکنه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخش اینو میگم ایشون هوسش بعد رابطه فروکش کرده تازه فهمیده شما رو نمیخواد برای همین عوض شده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

عزیزم نساز باهاش نساااز 

با این مردا نباید بسازی

اون غر میزنه تو دوبرابر غر بزن صداشو برد بالا تو دوبرابر ببر بالا با دوستاش رفت با دوستات برو محلش نده هرروز پول بخوا نداد دعوا راه بنداز 

نمیتونی مث خودش باشی طلاق بگیر خانمای بساز و خوب مث شما تو این دوره بازنده ان