2777
2789
عنوان

هانده ارچل قبل عمل یا بعد عمل⁉️📸

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 19 پست
آره چهره الانشم خیلی قشنگه ولی قبلش تو دل برو تر بود

دقیقا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

کلا چهره ایه که به دل نمیشینه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیییی لاغر کردهآخرین عکسی ک ازش دیدم انگار پشت و رو نداشت انقد لاغر بود ، تو پرش با نمک بود ولی ای ...

نه خودش میخواد لاغرکنه مریض نیست

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

نه خودش میخواد لاغرکنه مریض نیست

پس مریضه 😂😂😂😂 آخه دخترررر اون همه با نمک و خوشگل بودی این چه کاریهه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑