2777
2789
عنوان

به نظرتون ازش بپرسم

148 بازدید | 20 پست

حساباشو توقیف کردم و مهریمم گزاشتم اجرا ۱۴روزه شرطامو قبول نکرد که برگردم می خوام بهش پیام بدم اگه مهریمو ببخشم فورا طلاق میدی  اگه گفت اره قیدشو  بزنم ببینم خودشم دیگه منو نمی خوادواقعا چون حاظر نشد شرطامو اجرا کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شوهرت شرطاتو قبول نمیکنه و نمیخواد تو چیزی از کار و درآمدش بدونی خانوادش هم که دخالت میکنن بدون ...

خیلی برام سخته زندگیم بپاشه دارم دیوونه میشم فکر خودکشی کردم 

به خاطر حرف باباش و ترسوندنش

به خاطر حرف؟ 

میدونی این کاری که کردی خیلی کار سنگینیه؟ شوهرت اگر تو و زندگیشو دوس داشته الان به نظرم تو مرز نابودیه چون فکرشو نمیکرده این کار رو کنی

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میدونم چاره ای برام نزاشتن

عزیزم میدونم روزای سختی رو پشت سر میذاری

اما الان که تا اینجا رفتی لطفا بدترش نکن 

اگر قلبا نمیخوای جدا شی بش پیام نده که مهرمو میبخشم و بیا طلاق بده

یه درصد اگر اون لحظه ناراحت بود و گفت اوکی میخوای چیکار کنی؟

طلاق بگیری ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی برام سخته زندگیم بپاشه دارم دیوونه میشم فکر خودکشی کردم

نه عزیزم اینقدر به خودت سخت نگیر تو داری از حقت دفاع میکنی من الان ده سال ازدواج کردم شوهرم هیچی به نام من نمیکنه منم انتظاری ندارم ازش ولی اموالش به نام دیگران هم نمیکنه از میزان درامدشم خبر دارم شوهرت اعتماد هم بهت نداشته باشه حق نداره هرچی می‌خره بزنه به نام دیگران خرید خونه ی شما به خودتون مربوطه نه پدرشوهرت تو اون زندگی بمونی اعصابت همش داغونه نمیتونه آرامش داشته باشی 

به خاطر حرف؟ میدونی این کاری که کردی خیلی کار سنگینیه؟ شوهرت اگر تو و زندگیشو دوس داشته الان به نظرم ...

نه شوهرش بعد از عقد هرچی خودش خریده زده به نام باباش قبل از اینکه اسی مهریشو بزاره اجرا اینکارو کرد قبل عقد هم به شوهرش بود بعدا از عقد اینکارو کرد شوهرش مشکل داره

نه شوهرش بعد از عقد هرچی خودش خریده زده به نام باباش قبل از اینکه اسی مهریشو بزاره اجرا اینکارو کرد ...

یه نگاه به تاپیکاش کردم

حق داره بنده خدا اسی جان 

ایشالله هرچی خیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40