بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه شوهرت شرطاتو قبول نمیکنه و نمیخواد تو چیزی از کار و درآمدش بدونی خانوادش هم که دخالت میکنن بدون مهریه جدا بشی بهتره بمونی تو اون زندگی پیر میشی شوهرت عوض نمیشه
اگه بمونی تو زندگی دیگه شوهرت هیچ مالی از خودش نداره اگه یه وقتی هم فوت کنه شما نه ارثی داره نه میتونی مهریتو بگیری هیچی نداری بازم باید برگردی خونه بابات
نه عزیزم اینقدر به خودت سخت نگیر تو داری از حقت دفاع میکنی من الان ده سال ازدواج کردم شوهرم هیچی به نام من نمیکنه منم انتظاری ندارم ازش ولی اموالش به نام دیگران هم نمیکنه از میزان درامدشم خبر دارم شوهرت اعتماد هم بهت نداشته باشه حق نداره هرچی میخره بزنه به نام دیگران خرید خونه ی شما به خودتون مربوطه نه پدرشوهرت تو اون زندگی بمونی اعصابت همش داغونه نمیتونه آرامش داشته باشی
به خاطر حرف؟ میدونی این کاری که کردی خیلی کار سنگینیه؟ شوهرت اگر تو و زندگیشو دوس داشته الان به نظرم ...
نه شوهرش بعد از عقد هرچی خودش خریده زده به نام باباش قبل از اینکه اسی مهریشو بزاره اجرا اینکارو کرد قبل عقد هم به شوهرش بود بعدا از عقد اینکارو کرد شوهرش مشکل داره