2777
2789
عنوان

چجوری ی تایپک رو حذف کنم⁉️

1 بازدید | 4 پست

؟؟؟

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

ده تا اکانت بریز با ده تا گزارش بزن خودت پاک میشه 

لینکش بده نینی یار 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
ده تا اکانت بریز با ده تا گزارش بزن خودت پاک میشه لینکش بده نینی یار

چجوری نینی یار رو پیدا کنم ، خودم گزارش بزنم ۱۰ بار اوکیه؟

((بخدا کاربرد جدیدم هنو یادنگرفتم چی به چیه))

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری نینی یار رو پیدا کنم ، خودم گزارش بزنم ۱۰ بار اوکیه؟((بخدا کاربرد جدیدم هنو یادنگرفتم چی به چی ...

تاپیک

برای پاک کردن تاپیک باید روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰.۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک تاپیکت رو بفرستی واسه نی نی یار یک. @niniyar_1     روزی یک تاپیک. فقط هم موضوعات خیلی شخصی و خانوادگی رو پاک میکنه. 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
تاپیکبرای پاک کردن تاپیک باید روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰.۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک تاپیکت رو بفرس ...

تشکررر