2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر گناه متفاوته. خود ارضایی یه جور نماز یه جور عصبانیت یه جور و.... 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

کلا وقتی خدا رو عاشقانه نه از روی ترس جهنم نه از روی طمع بهشت دوست داشته باشی و واقف باشی به نعمتهاش و رحمت و مهرش و اونو پر رنگ کنی تو زندگیت دیگه روت نمیشه گناه کنی از گناه بیزار میشی و صد البته نماز با توجه و حضور قلب هم موثره

میشه بیایین خصوصی راهنمایی کنین

اگه مشکلت خ ا هست، اولا تو قنوت نمازت اینو زیاد بخون، الهم اغننی بحلالک عن حرامک و اعوذ بک عن معصیتک. سعی کن در معرض محرک قرار نگیری و عادت های دیگه مثل فیلم یا کتاب جایگزینن کنی. بدون که اینجور گناها اول اپلش فکرش میوفته تو سرت. اگه اون فکرو ادامه بدی گناه نکردن خیلی سخت میشه. همون اول باید مراقب باشی فکره که اومد تو سرت ادامه اش ندی. بدون که خدا بهت قدرت فوق العاده ای داده به اسم اراده. و تو میتونی کاریو هر قدر دلت بخواد اما انجام ندی. وقتی انجام نمیدی اون حس رضایت بعدش خیلی شیرینه اما وقتی اراده ات ضعبف باشه حس پشیمونی بعدش خیلی تلخه. به حس های بعدش فکر کن

برای اشتیاق به نمازچی؟ 🤍

ی سوال مگه خودا این نیازهارو نیافریده خودشم ظرفیت بندشو میدونه بکی پرخوره یکی کم خور براساس مزاجش و ذاتش که (دراینها هم دخیل نبوده و دست افرینشش بوده) خب اون وقت چرا باید اسم گناه روش گذاشت و بقولی سیاسی مذهبیش کرد آخه فلسفه ساختگی نمازو بزار کنار نماز فقط صحبت با خدا و رازو نیاز و تشکراز قدرت بی همتاس تمرکز رو ابن واجبه توی نماز نه( اینکه بگیم خدایا من فلان کارو میکنم گناه انگار کمک کن ترکش کنم !) بابا زندگیتو بکن خدابزرگه

😊