2777
2789

اگه مردم فرهنگ شون یه خورده باز بود دختر می تونست مستقل زندگی کنه تن به ازدواج مسخره نده این همه بدبخت وجود نداشت

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

نسل قدیمم که جلو گیری بلد نبود مثل نقل نبات بچه درست می کردن یادمون پس انداختن قربانی کردن نسل امروزم پول درستی ندارن شرایط خوبی ندارن انگار جر واجبات یکیو بدبخت کنن دوتا به دنیا میارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج خوب از مجردی خیلی بهتره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
نه بابا دختره هنوز دهنش بو شیر میده دنبال شوهره پسرشم همین طور خیلی کمن از سر اجبار ازدواج کنن

مقصر بزرگترین اینا هم الگو برداری کردن

خوبش نه هر ازدواجی

کم نیست

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

حالا نی نی سایت و یه جاهایی از ایران رو نمی دونم ولی شهرم و خانوادم اصلا به فکر این چیزا نیستن تفکر منم اینجوریه 

میگن بعد ۳۰ سال خواستی تصمیم بگیر میخوای ازدواج کنی یا نه یه چیزای دیگ براشون مهمه ولی متاسفانه بیشتر جاهای ایران هنوز تفکرات قدیمی هست 

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔
اگر با چشم باز و تحقیق یه ازدواج خوب داشته باشی دیگه با این دید به زندگی و بچه آوردن و .... فکر نمیک ...

اصلا متنفرم از ازدواج فقط تباه شدم خدا از بزرگترامون نگذره درد بی درمون بگیرن

حالا نی نی سایت و یه جاهایی از ایران رو نمی دونم ولی شهرم و خانوادم اصلا به فکر این چیزا نیستن تفکر ...

نه بحث ازدواج نیست تنها بحث مستقلی

اصلا متنفرم از ازدواج فقط تباه شدم خدا از بزرگترامون نگذره درد بی درمون بگیرن

اگر دوست داری کمی واضح تر حرف بزن

شاید نتوانیم مشکلت رو حل کنیم

ولی کمی سبک میشی

با همسرت مشکل‌داری؟

نه بحث ازدواج نیست تنها بحث مستقلی

خب من الان خیلی ها رو میشناسم مستقلن یا اگ بشن خانواده مشکلی ندارن مثل من ک موقتی تنهام 

ولی بعضی خانواده ها با مستقل شدن و تنها زندگی کردن پسرم مشکل دارم خیلی حساسن

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔