2777
2789

بسم الله الرّحمن الرّحیم 😘💙🌱

صبحـ☀️م شـروع می شود آقا به نامتان😍

روزی مـن شـود ، همـه جا ذکر نامـتان💖

صبح علی الطلوع سلام علی الحسین😘

دلخوش منم ، که بشنوم آقا جوابتان!💖

السّلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه‌السّلام)

چقدر صبح🌞 را دوست دارم🥰
نفس عمیق می‌کشم

و با یک بسم الله🌱 روزم را آغاز می‌کنم
و به شکرانه هر آنچه خدایم داده
شادم و مهربانی می‌کنم😍
و از خدای مهربان برای دوستانم
طلب خیر و برکت می‌کنم🦋

🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃
🌸 الهـی بـه امیـد تــو 🌸

الهی به داده و نداده و گرفته ات شکر،😍
که داده ات نعمت
و نداده ات حکمت
و گرفته ات امتحان💖

تویی تنها امیدم یا رب❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی هم عالی 💙❤کجایی که انقدر هوا روشنه ما هنوز تاریکه

سلام عزیزدلم😍😍 

صبح قشنگت بخیر وخوشی باشه ان شاءالله💚😘

گلم این عکسه برای امروز نیست

داشتم از این محل رد میشدم از کوچش خوشم اومد چون پر درخت و باصفا بود ، عکس گرفتم😁❤️

ان شاءالله روزت پر از حال خوب

تنت سلامت و عاقبتت بخیر باشه مهربونم😍🌱💙

تویی تنها امیدم یا رب❤
چای جوشیده و پررنگ😄😄

سلام عزیزدلم😍😍 

عزیزدلییییی😁

الهی زندگیت به خوش رنگیو شیرینیه چاییایِ ،چایخانه حرم امام رضا جانمون باشه گلم

چایی رو با دو تأ تیکه چوب دارچین متوسط و یه دونه هل با یه قاشق چایی خوری چایی دم کن 

عاااالی میشه

بزار خوب دم بکشه

هلم نداشتی اشکال نداره❤️❤️❤️

هرچند شما استاد مایی گلم💚🌹😘

تویی تنها امیدم یا رب❤
السلام علی الحسین

سلام عزیزدلم😍😍 

قبول حق باشه گلم زیارت از راه دورت🌱😍

ان شاءالله به زودی زود

زائر کربلا و پنجره فولاد باشی 

و الهی زندگیت به خوش رنگیو شیرینیه چاییایِ ،چایخانه حرم امام رضا جانمون باشه گلم😘😘

تویی تنها امیدم یا رب❤
سلام عزیزدلم😍😍 صبح قشنگت بخیر وخوشی باشه ان شاءالله💚😘گلم این عکسه برای امروز نیستداشتم از این مح ...

چه مهربون 🥺❤

ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاالله انرژی مثبتش برگرده به زندگیت حالم خوب شد با کامنتت بهترین ها نصیب قلب پاک و مهربونت 💚❤

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

سلام 

سرشار از حس خوب 🌸

تشکر خواهر مهربونم 😊✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
چه مهربون 🥺❤ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاالله انرژی مثبتش برگرده به زندگیت حالم خوب شد با کامنتت ب ...

عزیزدلییییی😍😍

خواهش میکنم قشنگم💚😁

یه دنیا ممنون بابت دعاهای قشنگت مهربونم😘🌱😍

تویی تنها امیدم یا رب❤
سلام سرشار از حس خوب 🌸تشکر خواهر مهربونم 😊✨️

سلام عزیزدلم😍😍 

عزیزدلییییی😁

الهی زندگیت به خوش رنگیو شیرینیه چاییایِ ،چایخانه حرم امام رضا جانمون باشه گلم😘💙

تویی تنها امیدم یا رب❤
سلام عزیزدلم😍😍 صبح قشنگت بخیر وخوشی باشه ان شاءالله💚😘عزیزدلییییی😁الهی زندگیت به خوش رنگیو شیرین ...

ممنونم بخاطر انرژی مثبتت🙏🌺

اگه اشتباه نکنم تو عنوانت نوشته بودی چای عراقی

من این جوشیده و پررنگ رو چون اقوام عراقی داریم گفتم.اونا پررنگ و خیلی دم کشیده دوست دارن.😂😂

وگرنه چای شما که رنگ و روش عالیه.👌👌🌺🌺