2777
2789
من فقط ازین میترسم وناراحتم اون آدمی که اینکارو کرد چقدربدجنس وبدبخت میتونه باشه آخه

اینقدر هستن مردم کثیفی که خیلی راحت برا جدایی زن و شوهر ،، گره تو بخت ، حتی برای بیمار شدن دیگران و بیکار شدن و ..... طلسم میکیرن. این رو سرچ کن تو گوگل ،، ی دعای ۱۴ دقیقه ای پخش میشه راجع ابطال سحر .....اسم انواع طلسمات هست تو متن دعاش .... طلسم سقط ، سرطان ، فقر ، مرگ و ..... 

( دعایی که سحر ساحر را به خودش برگرداند)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اعتقاد دارم . چون بارها اثرشو دیدم

خب وقتی معتقدی یعنی خدایا من می دونم تو قدرتمندی ولی اینم قدرت داره. این یعنی شرک و مسلما از خدا دور میشی و اثر می‌کنه. یه بار یه مشکل بزرگ داشتم، یه نفر بهم معرفی کردند گفتند این نسخه. ی قرآنی میده. نگو این دعا نویس بود و من نمی دونستم. تلفنی بهم گفت من قرآن باز می کنم، مشکلت رو میگم. یکدفعه گفت تو راه دلت به من بسته هست و به کارم اعتقاد نداری نمی تونم ورود کنم. نگو جن های موکلش رو بدبخت فرستاد سراغ من ، اونا هم با کله خوردند به در بسته. قرآنی هم در بین نبوده. فقط کافیه بگی یاعلی و همه رو بریزی تو آب

واقعا ماازیه آدم خیلی مومن ودرویش طور پرسیدیم اسم طرفو گفت واقعا ایناچه جوری میفهمن

جن موکل دارن که بسیار خطر ناک هم هست. سمتشون نرید.من و دوستام بچه بودیم با یه کاغذ و لیوان به راحتی احضار می کردیم و من خودم به چشم حرکت لیوان بی هیچ تماسی می دیدم و از گذشتمون همه چی می گفت. متاسفانه مشکلات بدی هم هممون پیدا کردیم

من احساس میکنم برا زندگیم کاری کردن برا پسرم مرتب مریض میشه خیلیا هم میگن خیلی تو چشمه کسی برا تینکه چشم اثر نکنه راهی داره؟حتی تو مطب دکتر همه مات و مبهوت چهرش و صحبت کردنش میشن

خب وقتی معتقدی یعنی خدایا من می دونم تو قدرتمندی ولی اینم قدرت داره. این یعنی شرک و مسلما از خدا دور ...

اره . من ی بار برا یک مشکلی رفتم پیش یکی ک ادعا میکرد دعاش قرآنی و ایناس ، اول گفت باید اعتقاد کامل داشته باشی تا مشکلت حل بشه .... اما بعد ک دعاشو انجام دادم همه چی کاملا بدتررر شد ... بعدش فهمیدم طرف کلا آدم بدجنسی هست و تو کار دعاهای بد هست . ی جور شیطان پرست اصلا بود ... بعدش کلی قرآن خوندم تا اثراتش از بین بره . کلی فتنه وارد زندگیم کرده بود 

به یه نفر نشون دادیم اسم یه بنده خدایی رواوردمیگه کار اونه حالا منه بی اعتقاد چیکارکنم؟گیجم

گیچی نمیخواد بنداز دور .وقتی اعتقاد نداری .مگه فرقی واست  میکنه که چی باشه.فقط اون طرفت ادم خرافاتی هست.کمتر باهاش رفت امد کن وسلام

اصلا سراغ دعانویس ورمال نرین فقط با قران خوندن طلسم و جادو را ازبین ببرین

ببی مجبورشدیم چونکه توخونه خواهرم توحیاطشون لای جرز دیوار دعاپیداکردن خیلی وحشتناک بود البته طلسم بود تمام دبوارارو کندن تارسیدن به یه طلسم آهنی شکل