2777
2789
عنوان

وای دیدین چی شده دم عیدی بیچاره بد سوختن

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 46 پست
گفتن پول مفت میزنن به جیب با دلقک بازی

واقعا بعد ترویج کودک همسری هم میکردن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا کاراشون تهوع آور بود 

همون بهتر که بستن 

هر کس یه شوهر خل و چل کرده اومدن جلو دوربین 

اخه هنری هم ندارن 

وگرنه مثلا ازین زوجا زیادن تو اینستا ولی خب خیلی با نمکن و طنزشون قشنگه 

مثل اون دو تا پسره که اسم یکیشون صغری است و لهجه مشهدی دارن خیلی بامزه ن

پیج آشپزی من 
گفتن پول مفت میزنن به جیب با دلقک بازی

چه خوب .میبینم چند وقته تو اکسپلورم نیستن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
کاش برنگرده پیجاشون،من تعجب از ادماییه که فالوشون میکنن،تو سرشون ع ن هست جای مغز

واقعا منم میمونم چرا فالوشون میکنن آخه ،من چندتا پیجه خونه داری فقط از بلا گرا فالو دارم که واقعا محتواشون بدردم میخوره و خیلی هم با شخصیتن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
کاش برنگرده پیجاشون،من تعجب از ادماییه که فالوشون میکنن،تو سرشون ع ن هست جای مغز

الان توسرخیلیا عن هست به جای مغز🤣🤣🤣

خندیدم به پستت هاا🤣

الهی ربی ومن لی غیرک💖