2777
2789
عنوان

اونایی که وضع مالی متوسط رو به بالا دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 32 پست
من فکر کنم توو هرجایی فرق میکنه. مثلا توو تهران با شهرای کوچکتر فرق دارهولی من تصورم اینه که سرمایه ...

نه عزیزم درسته ما شهرمون کوچیکه دختر خاله خودم دو تا خونه ۱۰ میلیاردی داره همسرش دو دهنه مغازه و دو تا ماشین شاسی بلند و همچنین پسرخالم پزشکه و به همین صورت دختر عموهام خارجن و بالای ماهی ۱۰ هزار دلارخودشون و همسرشون و ما بهر تماشای جهان آمده ایم🙃

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
۱۵الی ۲۰ برا تهران میشه متوسط

ببین مثلا یه خونه ۱۰۰ متری توو جای خوب تهرانپارس میشه ۱۰-۱۵ میلیارد. ماشین و بقیه چیزا هم ۵-۱۰ میلیارد

این از متوسط به نظر من بالاتره. بستگی داره خانواده چند نفره باشن و …

اطلاعات من اپدیت نیست و ممکنه رقما رو پرت بگم ولی این اخرین چیزی که توو ذهنمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درآمد ماهی ۱۵۰،۲۰۰ به بالا

ماشین هم حداقل ۷ ۸ میلیاردی

خونه هم منطقه خوب بالای ۲۰۰ متر

میشه متوسط رو به بالا

حالا ویلا اطراف شهر یا کردان و شمال هم داره قطعا با این درآمد یا یه بیزینس خوب

نه عزیزم درسته ما شهرمون کوچیکه دختر خاله خودم دو تا خونه ۱۰ میلیاردی داره همسرش دو دهنه مغازه و دو ...

امیدوارم زندگیت خیلی پر پول و پر رونق بشه عزیزم❤️❤️

دنیا عادلانه نیست

امیدوارم زندگیت خیلی پر پول و پر رونق بشه عزیزم❤️❤️دنیا عادلانه نیست

آخه انقدر نا عدالتی قربون خدا ۵۰۰ تومنش و میداد بمن

کمهاز خدا زیاد بخواه

باشه تاپیکام و بخون این مشکلاتی که الان دارم تو خوابمم نمیدیدم تو کابوسم. اما الان دارم فک کردی چیزای خوب نخواستم؟ خدایا ۵۰ میلیارد بده بهم همینجوری که سوپرایز شدم تو بدبختی یهو توی عشق و پول زیاد سوپرایزم کن ممنون

باشه تاپیکام و بخون این مشکلاتی که الان دارم تو خوابمم نمیدیدم تو کابوسم. اما الان دارم فک کردی چیزا ...

انشالله

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
درآمد ماهی ۱۵۰،۲۰۰ به بالاماشین هم حداقل ۷ ۸ میلیاردیخونه هم منطقه خوب بالای ۲۰۰ مترمیشه متوسط رو به ...

عه من فکر می کردم متوسط رو به بالا یعنی 

داشتن یه خونه 

ماشین در حد دنا یا پارس 

دو طرف کار داشته باشن 

یه هزینه ی معقول هم برای خوراک خوب و مسافرت داشته باشن🙂🫡

انشالله

هر کی یه سرنوشتی داره مامان من ۵۰ ساله داره دعا میکنه سرنوشت من که بچشم از همه چیزش مهمترم ببین بنظر من خدا اون دنیا جبران میکنه این دنیا که بد سوختیم