2777
2789
عنوان

خانم تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 20 پست
نه چکاب اولیه رو رفتم و رو دارو بودم پروسه طولانی شد چهار بار از من آزمایش گرفتن منم گفتم مگه من موش ...

شکایت کرد بگو چند بار هی از من آزمایش گرفتن و هی به من دارو تزریق کردن بازم انجام نشد،این دارو ها عوارض داره من مگه موش آزمایشگاهی یا برده اشون هستم هی روی من آزمایش می کنن چقدر دارو بزنن بهم چقدر آزمایش بدم هی آزمایش می دادم می گفتن نه نمیشه خوب نمیشه منم گفتم باشه خدا نگهدار شما برید کیس مناسب خودتون رو پیدا کنید انگار من مناسب این موضوع نیستم دیگه چی کار کنم بدن من مناسب نبوده

از قبل هم که رو پیشونیم ننوشته بوده علم غیب هم نداشتیم باید پرکسه رو طی می کردیم ببینیم چی میشه

انجام دادیم نشد

حالا چرا من باید هزینه چیزی که اینا خودشون می خواستن تست کنن رو بدم

با یه وکیل هم مشورت کن اگر شکایت کرد

اگر قرارداد امضا نکردی و مدرکی ازت ندارن هیچ کاری نمی تونن بکننشکایت هم بکنه شما می تونی بگی قرار بو ...

دقیقا الان

این خانم بزور میخاد شرایط من ک کم خونی و تیروئید و خودایمنی هست رو نرمال کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شکایت کرد بگو چند بار هی از من آزمایش گرفتن و هی به من دارو تزریق کردن بازم انجام نشد،این دارو ها عو ...

خیلی خوب گفتن اگه ادامه داد بخودش میگم اگه شکایت کرد تو دادگاه ممنون از وقتی که گذاشتی

شکایت کرد بگو چند بار هی از من آزمایش گرفتن و هی به من دارو تزریق کردن بازم انجام نشد،این دارو ها عو ...

خانم گیرنده آقازاده هستن میگن ک دنیا باید رو حرفم بچرخه کاری کرده ک دکتر ازش حساب ببره ولی من ک چیزی برا از دست دادن ندارم ک  

خانم گیرنده آقازاده هستن میگن ک دنیا باید رو حرفم بچرخه کاری کرده ک دکتر ازش حساب ببره ولی من ک چیزی ...

آقا زاده هست که هست،خوب شرایط بدن شما اینه و این مشکلات رو داری دیگه کاری نمیشه کرد

اون دکتر هم خاک بر سرش که با وجود علمش از یه همچین موجود لوس و احمقی حساب میبره

چه زن احمقیه خوب داری میبینی این بنده خدا مورد مناسب تو نیست خوب برو کیس مناسب پیدا کن به فکر کار خودش هم نیست، به زور که نمیشه بدن کسی رو عوض کرد