2777
2789
عنوان

احساس میکنم دارم ب بلوغ فکری میرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 27 پست
شک نکن درست میشهمنم شاغلم و هرسال دارم پیشرفت میکنم حالا چ کم چ زیادتصمیم گرفتم جدی رشته مورد علاقمو ...

من یکسال ازت بزرگترم :) و خیلی هم عالی من معلمم همیشه دوست داشتم پلیس بشم ولب به جاش همسرم پلیسه 🙂 واقعا سخته و به همین معلم بودن اکتفا میکنم

سلین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از بچگی به این بلوغه رسیده بودماز بس مامانم برام از مردا بد گفت که سیگما شدم🤣

خوشبحالت واقعا

من یه آدم احساسی ام خب

ینی طرف مقابل رو خیلی بیشتر ازخودم دوسدارم 

و میگم لق خودم و فدای اون

من یکسال ازت بزرگترم :) و خیلی هم عالی من معلمم همیشه دوست داشتم پلیس بشم ولب به جاش همسرم پلیسه 🙂 ...

خیلی ام عالی اره پلیس واقعا‌سخته

اصلا دیگ ب ازدواج فکر نمی‌کنم حداقل تا ۲۸

خیلی ام عالی اره پلیس واقعا‌سختهاصلا دیگ ب ازدواج فکر نمی‌کنم حداقل تا ۲۸

خیلی هم خوبه دختر مجردی یه چیز دیگ ولی متاهلی هم دوران خوب خودشو داره غم ودرد وسختیش دونفره اس هرچی باشه مثل مجردی تک وتنها غم نمیخوری ...ولی خیلی خوبه مجردی استفاده کن ،لذت ببر 

سلین 

خیلی ام عالی اره پلیس واقعا‌سختهاصلا دیگ ب ازدواج فکر نمی‌کنم حداقل تا ۲۸

اخلاق مهمه شوهر خاله من معاون بانک اما شمر و یزید در مقابلش هیچن برعکس شوهرم پلیسه همه سرش قسم میخورن. شما افکارت رو تجدید نظر بده زندگی واقعی چیزهای دیگه ای مهمه