2777
2789
عنوان

شما بودسد چی کار میکردید

129 بازدید | 13 پست

ارتباطتونو به طور کل باخانواده کم میکردید یا ......من ازدواج کردم .عقدمو یکبار داداشم با دخالتاش بهم زد برادرم روی بابام خ نفوذ داره من قدیم ترها با یکی دو نفر معاشرت داشتم پسر.داداشم دیذه بود و کلی راجب به من فکر بد داشت.کلا ذهنیت معصوم پنداری داره خودش معلوم نیست چی کار میکنه و کرده.با خانمش دوست بود یکدفعه گفت برم بگیرمش .خانمش گفت ۶ ماه دوست بودیم هودش میگه فقط یکماه.خلاصه خودشو پیغمبر تصور کرده و مدام زیراب بچه ها رو پیش پدر مادرم میزد منم بچه تر بود باعاش خوب نبودم تا اینکه کم کم باهاش بهتر شدم .الان یه توهین ریزی بهذهمسرم کرده دیروز بهش گفتم کارت درست نبوده گفت این اقا اصلا در حد لول من نیست سطحش خیلی پایینه و مالی درسی و رفتاری....همسر من ادم خیلی ساکتیه اصلا کاری به کار گسی نداره ولی برادرم کار به همه داره و حرف درست کنه

رابطه رسمی دورادور 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

ارتباطتو باهاش قطع کن

اینجوری هم خودت راحتتری هم شوهرت

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به من گفت بخاطر این فرد با همه قطه رابطه کن که تنها تر بشی خوب.بهش زنگ زده بودم گفتم بابا به من جهاز نداده حالا از من پول قرض میخواد یکدفعه گفت به من چیه مسایلتو به من میگی اونوقت خودش گفت من دارم بچه دار میشم بابا هیچ کاری برای من نکرده

رابطه رسمی دورادور

سم نیست ایا؟ بعد جالبه خودشو دعوت میکنه خونم بدون اینکه به من بگه یکدفعه با پدر مادرم وخانمش میخواد بیاد خونم میگه دلم تنگ شده.اخه کدومو باور کنم.همسرم میگه چرا اینطوری میکنه

رابطه رسمی دورادور

اون یکی داداشمم با من و همسرم خیلی خوب بود یکدفعه اونم یه توهین ریزی کرد متوجخ شدم اونم همسرمو دوست نداره.خدا شاهده من به زنهاشون هیچ کاری ندارم. همسرمم باهاشون خیلی محترمانه بوده اینها مشکل سازن

دارهذبچه دار میشه به نظرتون بچش به دنیا امد چی کار کنم

خیلی سرد نیم ساعت برو و به کل قطع ارتباط کن

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

اون یکی داداشمم با من و همسرم خیلی خوب بود یکدفعه اونم یه توهین ریزی کرد متوجخ شدم اونم همسرمو دوست ...

شاید زیادی حساسی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
بارهمسرم برم یا تنها

بنظرم تنها

چون ممکنه دوباره بخواد مسخره ای چیزی کنه