2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه شوهرمو که تا این وقت شب نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی رفتارای پسرشونو میندازن گردن تو؟ دنبال مقصر برای رفتارای پسرشون بودن انقدر میگن و مقصر جلوت میدن ...

پدر و پسر اختلال خودشیفتگی دارن مثلا شوهر من کلی اذیتم میکنه بعد میگه تقصیر تو بود مقصر همه چی تویی اگه من فوش دادم تقصیر توعه اگه فلان کارو کردم تقصیر توعه جوری هم وانمود میکنه انگار مقصر منم 

آخه مگه میشه فقط مقصر من باشم و خودش هیجکاره 

پدرشم که ازش بدتر

البته مردی که ازاول یک اخلاقی داره به سختی میشه تغییرش داد.بایدببینی می تونی بااین اخلاقش زندگی کنی ...

الگوش پدرشه جفتشون  خودشیفته هستن 

چون مادرشوهرم توسری خور بوده وقتی جواب شوهرمو میدم یا جلوش می ایستم به شدت بهش برمیخوره انتظار داره مثل مادرش هیچی نگم

فکرکن شوهرم مقصر میگ هیچی نگوتواخلاق نداری بزارمشکلاتشوبگم برات

1_دهن بین ودهن لق همه چیزوب خانوادشمیگ وهرچی اونابگن همون انجام میده حتی بدون اطلاع من

2_عصبی بددهن فحش میده وانتظارداره یادت بره عذرخواهی نمیکنه

۳_رفیق باز طوری ک الان عقدیم شب میره صبح میادخونه هامردم میخوابه 

۴_بی مسئولیت طوری ک انگارن انگارزنسم یکسال ونیم بلاتکلیفم وهیچ پس اندازی نداره پول وماشین وخونه هم صفر

5_دروع میگ مث اب خوردن وپنهان کاری داره واینم بگم بشدت ترسوعه شایددلیل دروع گفتنش این باشه 

۶_زیادب خانوما نگاه میکنه مگم این چکاری میگم نگاه گدری بود چشمم خورد طوری ک خانوادشم متوجه شدن گفتن تهمت میزنی

۷_خانوادش بهم توهین کردن پشتم نبود وگفت باهاشون دشمنی داری مقصرم میکنه وجدیدا جوابمونمیده وبلاک میشم سابقه قهرطولانی نداشتی3روزازم بیخبرمیمونه میگ این زندگیو نمیخوام برودادگاه

۸_اصلا ازدلم درنمیاره بدتربی احترامی میکنه هربارمیگ توعقب مونده وروانی اخلاق نداری بایدمیددنه چ غلطایی داره میکنه

۹_جدیدا هم دسشو باتیغ زخمی میکنه میگ مقصرتویی

۱0_اجازه گلایه وحرف ردن ندارم سکوت میکنه ومیگ مقصری یاتغییرکن یاهروز دستمواین شکلی میکنم یاجدامیشیم میخوادب روش نیارم رفتاراشو

۱۱_ توحال بدیام نیس گریه هامومبینه انگارن انگار التماسموبراتغییردید گردنم نمیگیره مقصر وفقط میگ تولیاقت نداری حروم شدم پشیمون شدم زن گرفتم جداشم دیگ زن نمیگیرم

✅حالا اخلاقای من✅ زودعصبی میشم مخصوصا وقتی دروع میگ یامتوجه میشم بدون اطلاعم تصمیمی گرفته مخصوصا بامشورت خانوادس

✅خانوادس تاتیکه میندازن بهش گلایه میکنم وراستش چون شوهرم پشتم نیس هی خودخوری میکنم میشه کینه ررام نمبتونم ببخشم وبارهاب شوهرم گفتم خانوادت دخالت میکنن دس ازسرزندگیم بردارن توبهشون این اجازه رودادی بعدش بهم توهین میکنه غلط میکنی دشمنی میکنی باخانوادم

✅دوسش دارم وابستشم وقتی بعد3روزمیادسمتم جوابشومیدم میرم بیرون ولی کینه رفتاراش تودلم بازگلایه میکنم وبازبحث میشه ومیشم مقصر 

✅خودش باعث شک سد پیج دیدم توگوشیش دوتا پاکشون کردگردن نگرفت خدامیدونه باهاشون چکارکرده بود ن فالورداشت ن پیام اینم بگم یهویی رفتم توگوشیش اینارودیدم ✅ومتوجه شدم ازتلگرام روبیکا خط مجردیش استفاده کرد دعوای شدید کردمبازشدم مقصر توشکاکی 

✅نمیتونم ببخشمش واربارمسائل روکش میدم ک حل بشه ولی گردن نمیگیره میگ مقصری روانی اخلاق نداری 

✅هیچوقت بهش خیانت نکردم ونمیکنم حتی بارها شرایطی پیش اومده بهش نگفتم ولی هرگزاینکارونکردممن عاشق زندگیمم بااینکه پرازمشکل

✅توی مناسبتا انگارن انگارزنشم بهم پول نمیده وبارها مث گدا روزدم واس پول بامنت داده بحث شد بازشدم مقصر

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

آخه باباش چند روز پیش به بابای من زنگ زد که پسرم جمعه کمکم نکرد دوروزه خواب میمونه سرکار نمیره تقصیر ...

ببین چقدربیشعورن

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

چرا شوهرمه ولی هنوز زیر یه سقف که نرفتیم

خوب نرفته باشی ،اگه رابطه بد بوده چرا انجام دادی ،چون رابطه داشتی باید برین زیر سقف ،فقط بخاطر همین ؟ عجیبه برام .پدرت جهاز بده عروسی بگیرین اینهنه هزینه متحمل بشین که رابطه داشتین ،بعد عروسی میخوای طلاق بگیری؟ البته اگه قصدت طلاقه ؟ اگه میخوایدزندگی کنی فرق میکنه 

فکرکن شوهرم مقصر میگ هیچی نگوتواخلاق نداری بزارمشکلاتشوبگم برات1_دهن بین ودهن لق همه چیزوب خانوادشمی ...

طلاق

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...