2777
2789
عنوان

لیزر رفتم بهم گفت

134 بازدید | 9 پست

جلسه اولم بود بهم گفت هرموقع خواسی شیو کنی جهت مخالف ژیلت نکشی جهتی که مورویش کرده یعنی ازبالابه پایین بکش کسایی که لیزر رفتین چجوری شیوکردین؟

اینجوری که یکم ازموهامیمونه من همیشه جهت مخالف شیومیکردم بعدمیگن موقع لیزر ساقه که میسوزه پوستم میسوزونه 

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم جلسه دومم یکشنبه ست .. با پودر موبر بزنی خیلی بهتره واسه لیزر

باموبرمیزنی ؟من نوره دارم ولی شنیدم میگن فقط ژیلت

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
باموبرمیزنی ؟من نوره دارم ولی شنیدم میگن فقط ژیلت

والا نمیدونم زنه به من گفت با نوره و موبر هم میتونی بزنی . جلسه ی اولم با وجود اینکه از موبر استفاده کردم حدود 80 درصد ریزش داشتم

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀

والا نمیدونم زنه به من گفت با نوره و موبر هم میتونی بزنی . جلسه ی اولم با وجود اینکه از موبر استفاده ...

چقدرخوب من خیلی ریزش نداشتم 

من با موبر میزنم نتیجشم خوب بود برا جلسه اول

عزیزم موبر موهارو کرکی میکنه برای لیزر هرچی مو صخیم تر باشه بهتر و زوتر جواب میگیری و اینکه موبر مورو از ریشع میسوزثنه باید ژیلت استفاذه کنی که موهاو سطحی میزنه

من همه جام حدود 80 درصد ریخت به جز بیکینی که فقط فک کنم 2 درصد ریزش داشت

به من گفت زودترازهمه زیربغل نتیجه میبینی دیرترازهمه بیکینی