2777
2789
عنوان

لعنت ب شبای دلگیر بیاید اشکامو جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 61 پست
مشخصه تو یه رابطه سمی گیر افتادین.طرف شل کن سفت کن در میاره

دقیقا همینطور بود بخدا

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقعا هستی بگم؟

اره بگو عزیزم 

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...

چقد خوبه مجرد بودن یا یار خوب داشتن

منم یکی دوسداشتم اونم منو

یه مشکلایی وسط بود میگفتم خدایا دوسشدازم حل بشه

بعددوسال شد

الان میگم حکمتی بود نمیشد اصرار زیاد کردم بخدا

الان میگم نباشه راحتم خدایا اززندکیم ببرش

اره بگو عزیزم

اومد گف 3 ساله ب فکرتم دوست دارم فامیل دورمون میشد ب چندنفرم گفته بود ک از من خوشش میاد

از همون اول ب قصد ازدواج رابطمونو شروع کردیم

یکم ک زمان جلو رفت منم عاشقش شدم 

7 ماه رابطه عالی و گل و بلبلی داشتیم ولی دعوا هم بود 

سر ی جریانی من ی اسکرین شات از بلک لیستم براش فرستادم ک کلی شماره بلاک شده تو گوشیم بود بخدا نمیدونم کین چیکاره ان اصلا چرا بلاکشوت کردم 

رفته یکی کیی سیوشون کرده دیده پسرن

اومده میگه من بهت اعتماد ندارم قبل من با صد نفر بودی گذشته ات ناپاکه بخداقسم تنها پسر تو زمدگیم بود تنها کسی بود ک دوسش داشتم

3باره داریم سر این موضوع دعوا میکنیم 2 بار قبلی خودش کوتاه میومد میگف حق با توعه من اشتباه کردم ببخش

الان رفته ب یکی از دوستام ک شمارشو داشت پیام داده من با اون دخرته بیشتر از چندماهه بهم زدم اونم ب گفته اکسم ک گفت دختره خرابه هرزه اس هرجاییه خوشم نمیاد باهاش بگردی منم چون دوسش داشتم راحتیش برام مهم بود گفتم باشه قید رفیقمو زدم

الان رفته بهش پیام داده راجب گذشته ام پرسیده اونم نمیدونم چی بهش گفته این اومد گف تموم شدی واسه من تومه همچی ب همین راحتی رفت

خواستم باهاش حرف بزنم یجوراییم وسط حرفام گفتم ک هنوزم دوسش دارم ولی ن مث قبلنا نبود حرفاش سردو خالی از روح بود و رفت برای همیشه گذاشت رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

دوست داشتنت یک طرفه عزت نفستون رو میگیره.قوی باشین کمی بی توجه باشین و بی محلی کنین میاد سمتتون

نمیخوام بیاد دیگه اون منو دوسم نداره

شما ک اقایین ازتون میپرسم اگ پارتنرتون چندتا شماره بلاک شده تو گوشیش باشه بهش شک میکنید و میگید بیا مچتو گرفتم اینا دوس پسزاتن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

چقد خوبه مجرد بودن یا یار خوب داشتنمنم یکی دوسداشتم اونم منویه مشکلایی وسط بود میگفتم خدایا دوسشدازم ...

عزیزدلم موفق باشی انشاالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

اره بگو عزیزم

اها قبل این ماجاراها همش میگف بعده ازدواجمون یا با من باید بری بازار ئ خرید یا خواهرم یا خواهرت خلاصه تنها نمیری بیرون اگ هم کسی نبود اسنپ بگیر برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

اومد گف 3 ساله ب فکرتم دوست دارم فامیل دورمون میشد ب چندنفرم گفته بود ک از من خوشش میاداز همون اول ب ...

بهتر. 

اگر به ازدواج ختم میشد و یک شکست خیلی خیلی بزرگ تر میخوردی خوب بود؟

طرف شکاک بود و باورت نداشت .انگار هم واسه وقت کذرونی و خوش گذرونی میخواست این رابطرو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بهتر که تموم شد.

الان به توسعه فردی و پیشرفتت فک کن .و وارد رابطه ی دیگه ای نشو مگر زیر نظر دو تا خانواده ها . اینجوری روانت کمتر آسیب میبینه دختره خوب

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...
بهتر. اگر به ازدواج ختم میشد و یک شکست خیلی خیلی بزرگ تر میخوردی خوب بود؟طرف شکاک بود و باورت نداشت ...

خانومی ببین هیچی نداشت بخدا فرستادمش باشگاه فرستادمش باشگاه گفتم اینجوری خرج نکن اونجوری بکن سرمایه گذاری کن کاری کردم پیشرفت کنه بعدم خودش ولم کرد

ن ن ن ن نمیتونم با هیچ پسر دیگه ای وارد رابطه بشم بخدا میترسم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

اها قبل این ماجاراها همش میگف بعده ازدواجمون یا با من باید بری بازار ئ خرید یا خواهرم یا خواهرت خلاص ...

پارانویید بوده باور کن

پارانویید بوده باور کن

چرا خدا سرراهم گذاشتش جزای کدوم گناهم بود 

انقدر دوسش دارم هروقت دعوامون میشد اونن ناراحتم میکرد بازم دوس داشتم باهاش حرف بزنم چون فقط اون بود میتونس ارومم کنه الانم نیازش دارم بیاد بگه دخترم هیچی نیس ی خواب بود ی کابوس من کنارتم همچیو درست میکنم قول میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!