2777
2789
عنوان

دوستم تو خونه اش راهم نداد

1 بازدید | 42 پست

سلام 

داستان از جایی بود که این دوستم و من از بجگی دوست بودیم تا الان که ۲۲ سالمونه

۱ سال پیش لین دوستم دانگشاه قبول شد شیراز ما رشتی هستیم 

من و دختردایی همین دوستم هم نسبتا دوستیم می‌خواستیم بریم مسافرت بهش زنگ زدم گفتم میشه دو روز بیایم پیشت(خونه داره) 

با لحن به شدت بد گفت نه واسه چی بیای من صاحب خونه ام گیر میده به آرایش و لباس شماهم حرف حالیتون نمیشه خط چشم میکشید تا پس کله اتون هم خونه ام اذیت میشه نه نیاید

من هیچ حرفی نزدم گفتم باشه عزیز نمی‌آیم دعوا نداریم باهم که

دلخور شدم خیلی خیلی چون تو این ۱۵ سال هرجا خودش یا خانواده اش مشکل خوردن زنگ زدن بهم چه مالی چه وسایل چه لباس هرچی ک فور کنید

حتی وقتی رفت شیراز میز نداشت که روش وسایلش و بزاره من میز قدیمی خودم که نو نو بود بخدا رو دادم بهش ، ماملنم لوازم خانگی داره کلی ظرف و ظروف نو دادم براش اصلا پول هم نگرفتم 

من دلخور شدم رفتم شیراز کارمو انجام دادم دور زدم اصلا ازش خبر هم نگرفتم 

دیروز برگشتیم دیدم امروز استوری گذاشته که بچه دخترداییش خونه اشون ، خب چیزی نگفتم بیشتر دلخور شدم 

بعد امروز من رفتم به پدر مادرش سر بزنم آخه همین یه دختر و داشتن وقتی رفت دانگشاه یهو تنها شدن میرم سر میزنم بهشون 

مادرش گفت آره دخترم میگفت ازت ناراحت شده خندیدم ارکم چیزی نگفتم برگشت گفت تو باید به دخترم حق بدی این چیزا 

بازم چیزی نگفتم گفت دوستی و درست کن قهر نکنین خوب نیست 

شما چی میگین؟ من دوستیم و درست کنم با همچین ادمی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستت بی معرفتی کرده 

بعد واقعا الان صاحبخونه ها به ارایش و پوشش گیر میدن؟😕

خواسته دست به سرت کنه فک کنم

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

خانوادگی نمک نشناسن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
چرا رفتی سر زدی وا

پدر و  مادرش تنهان خیلی غصه تنهایشان و میخورن حتی عمه و عمو های دوستمم نمیان خونشون به پدر مادرش سر بزنن ، دلم میسوزه برای تنهایشون