2777
2789

این گره کور کی تموم میشهههه

سالهاستتتتت

خستممممممممممممم😭

کی قراره وضعیت مالی عشقم بهتر بشه بیاد عقد کنیم خدااااااااا

خدا خدا خدا 

میشنوه؟؟ فک نکنم

چون خستم از این بلاتکلیفی چند ساله

خواستگار درست حسابی دیگه هم ندارم آخه

اگه بدونن اشناهامون باورشون نمیشه من خواستگار درست درمونی ندارم

رابطه مون هم انگار داره کمرنگ میشه ن میتونم برم بیرون باهاش ن چیزی، حتی زنگ هامون کم شده

خدایااااا 

نپرسید سن و....

بگید چیکار کنممم

هر دعایی چله ای خوندم نمیشهههههه

میگه من ازدواج تو این شرایط بی پولی نمیخوام‌تنهایی میخوام و... حسی ب ازدواج ندارم

موندم چیکار کنم باهاش

پس چرا وقتی منو میبینه ذوق میکنه و... چرا چرا 

چیکار کنمممممممم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من تو شرایط تو بودم تو تایپک هامم هست

صادقانه بخوام بهت بگم،راست میگه شرایط ازدواجک نداره،احتمالا تنبل یا ناامید و افسرده هم هست،قرارنیست تو هلش بدی به سمت ازدواج! خاستگارم نداری که نداری مهم‌نیست اصلا!!! 

فقط کافیه روخودت کارکنی اون موقع صددددنفر خواهش میکنن فقط نگاهشون کنی

اگه نظر وتجربه ی منو میخوای بهش سخت بگیر،ارتباطتوهم تو باهاش کم‌کن نزار اون توروکنترل کنه و دنبال خودش بکشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو شرایط تو بودم تو تایپک هامم هستصادقانه بخوام بهت بگم،راست میگه شرایط ازدواجک نداره،احتمالا تنب ...

ینی جواب پیاماشو ندم یا چی؟؟؟ رنگ نزنم؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
عزیزم وقتی خودش میگه میخوام تنها باشم چرا اصرار داری ک عقد کنید

اخه چقدر صبر کنم خسته شدم