2777
2789
عزیزم ببخشید الان چجوری باهاش رفتار میکنید؟ مثلا وقتی خونه نیست یا دیر میاد و اینا چیکار میکنید

رفتم یه پرونده بزرگ درست کردم مهرو نفقم گزاشتم اجرا و ابروش بردم از خونه بیرونش کردم رفتم ترک منزل زدم براش 

ریدم بهش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجور مردا مثلا عذاب وجدان میگیرن شوهر من که بدتر گند اخلاق شده سر هر بحثی میگه جدا شیم نمیخوامت

منم دارم جدا میشم دفعه اخر گفت نمیخامت توافقی بریم الان خونه هم پیدا کردم برم انشالله ازین خراب شده

جا خوابشو عوض میکنه سرد میشه باهات گوشیشو قایم میکنه رابطه برقرار نمیکنه

خیلیا میگن عکس میشه رابطه بیشتر میشه .چون اون طرف  همیشه در دسترس نیست می‌زنه بالا میاد سراغ زن بدبختش .یا مثلاً به نوعی سرپوش می‌ذاره رو وجدان دردش.

منم دارم جدا میشم دفعه اخر گفت نمیخامت توافقی بریم الان خونه هم پیدا کردم برم انشالله ازین خراب شده

قبول کردی توافقی؟ به منم گفت من قبول نکردم گفتم تو خونه زندگیتو نمیخوایی برو درخواست بده از ترس مهریه نمیره تهدیدمم میکنه که به گریه میندازمت

خیلیا میگن عکس میشه رابطه بیشتر میشه .چون اون طرف همیشه در دسترس نیست می‌زنه بالا میاد سراغ زن بدبخ ...

هر مردی خدالعنتشون کنه یه تکنیک سوار میکنن 

ولی توی همشون گوشی رو نشون زنشون نمیدن رابطه هم به بهونه ای برقرار نمیکنن

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خیلیا میگن عکس میشه رابطه بیشتر میشه .چون اون طرف همیشه در دسترس نیست می‌زنه بالا میاد سراغ زن بدبخ ...

اره بیشعور هم بامن بود فرداش با اون شک دارم یکی بوده باشه هم جنس خودمونم بد ذات شدن 

دختر عمم مطلقه بود میومدن خونمون رفتار شوهرم تو جمع با من میدید حسودی میکرد انقد چسبید بهش که فهمیدم باهمن 

شما چجوری باهاش رفتار میکنید وقتی خونه نیست یا دیرمیاد و اینا

الان دیگه باهاش حرف نمیزنم جا خوابشو عوض کرده  میگه من با تو زندونیم با اینکه گیر نمیدم ازاده منم الان دیگه کلا ولش کردم دیر بیاد هم سراغشو نمیگیرم حتی خرجیم نمیگیرم