2777
2789
عنوان

مامان بابام از هم جدا شدن

139 بازدید | 9 پست

سلام 

من بابا مامانم ۱۳ ساله از هم جدا شدن و از اولش مامانم مارو بزرگ کرد تا الان که ۲۰ سالمه

حتی یادمه بابام تو دادگاه طلاق میگفت من میخوام آبگرمکن خونه و تلوزیون خونه رو ببرم داییم گبت بجه هات چی اون گفت بچه ی من نیستن 

تو این ۱۳ سال پیدا نبود اصلا که مثلا ببینه بچه هاش مردن یا زنده ، الان پیداش شده ادعای پدری میکنه هعی زنگ زنگ زنگ 

پیغام میفرسته به این و اون میگه پیغامش بیارن 

مامانم دخالت نمیکنه میگه میگفت هنیشه باباته اول آخر دوست داری برو ببین زنگ بزن

من دوست ندارم این ادمو

حالا دیروز طی یه اتفاقی یه بنده خدا گفت آه پدر سنگینه نفرین پدر سنگینه ، بنظرتون این آه و نفرین پدر که میگن شامل این آدم میشه؟ چون من خیلی میترسم از این چیزا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم تفم تو روش نمینداختم البته که من معروفم به کینه ای بودن 

شما رو نمی‌دونم 

به این چرت و پرتا هم اعتقادی ندارم 

چه آهی؟ چه پدری؟ 

پدری که واقعا پدری کرده باشه برای بچش آره آه اون یه چیزی ولی این هیچجوره تو کتم نمیره.

.C'est la vie

تو مادرت هم برات مادری کردی هم پدری اگه بگیره نفرین مادرته ک میگیره ن بابات. هرموقع دراین مورد چیزی بهت گفتن مث خودش بگو من بابایی به این اسم ندارم -

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

رو کن ب مامانت بگو تو برام پدر بودی مادرم هستی نیاز ندارم کسیو ببینم یا زنگ بزنم بابات هم اگ زنگ زد بگو دختری نداری فک کن وجود ندارم همینجوری ک 13سال همین فکرو کردی رفته مرتیکه دوراشو زده عشق حالاشو کرده الان اومده به پشیمونی خیلی دیره برا پشیمونی خیلیییی  

از دِل برود همان که از دیده رَود
نه خرافات دهه شصتی مارو کشتن با این پرت و پلاها. هیچ ادمی مقدس نیست و هر ادمی احترامش دست خودشه عزیز ...

دمت گرم

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔