2777
2789

توی دیوار شلوارمو گذاشتم برا فروش. نو هست شلوارم.

بعد ی مشتری ۵۰تومن بیعانه زد که براش نگه دارم.

حالا میگم مبلغ رو واریز کن فردا برات ارسال کنم میگه نه من تا نبینم پول نمیزنم. منم خب نمیتونم اعتماد کنم واسش همینجوری بفرستم که

از طرفی هم بقیه مشتری هام پرید بخاطر این.

حالا میگه‌ بیعانه رو بزن. خب بیعانه که پس نداده نمیشه وقتی مشتری هام بخاطر اون پریدن.

بنظرتون باید بزنم واسش؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن شلوار رو نفرست بهش پیام نده برار خودش بیاد سمتت اگرم نخاست باید پس میدادی اذیتش کن حسابی

خودش شماره کارت فرستاده!

آخه بیعانه ینی یک مبلغ کم که من واسش نگه دارم. نه که بعد پشیمون بشه و منم مشتری های دیگم پریده باشن. پس نباید پسش بدم درسته؟

آره باید پس بدی مگه دزدی اینجوری ک ب نفع تو میشه بخای الکی از هر کس بیعانه بگیری سود کردی لازم نیس ...

نه عزیزم من نگفتم بیعانه بزن نگه دارم که! 

من اصلا بیعانه نمیگیرم. خودش گفت شماره کارت بده بیعانه بزنم برام نگه دار!! خب منم نگه داشتم و به کسی دیگه نفروختمش بخاطر این

حالا دبه در اورده. میگه بفرس بعد بقیه پولو میزنم!! 

کجای‌دنیا واسه خرید اینترنتی اول جنس رو میگیرن بعد پول میزنن اخه

نه عزیزم من نگفتم بیعانه بزن نگه دارم که! من اصلا بیعانه نمیگیرم. خودش گفت شماره کارت بده بیعانه بزن ...

ولش پولشو پس بده ب مشتری های قبلیت هم پیام بده بگو هنوز فروش نرفته خواستید در خدمتم فقط هم اول واریز کامل بعد ارسال شلوار

خودش شماره کارت فرستاده!آخه بیعانه ینی یک مبلغ کم که من واسش نگه دارم. نه که بعد پشیمون بشه و منم مش ...

جیو درسته😐😐پولشو باید پس بدی دیگه حالا ب هر دلیلی پشیمون شده باشع کارش اشتباهه ولی دیگه پولشو باید بدی مگه اینکه بزاری گردنت بمونه