2777
2789
۳پبمانه کته بلدم ۸تا آبکش بیشتر باشه باید بریزم دور آنقدر برنج ریختم دور قابلمه قابلمه بزرگ

گلم ناراحت نشوشمااستعدادآشپزی نداری وگرنه مگ میشه ادم اینهمه دوربریزه ولی یادنگیره

من خسیس نیستم خانم محترمفقط بلد نیستم درست کنم تعداد بالا از آدم های خسیس هم متنفرم

چند بار درست کنی یاد میگیری قلقلش دست میاد .همه که از اول آشپز نبودن عزیزم .خواستن توانستن هست.بگو من میتونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اونا آشپزی کلاس رفتن من کسی نبود یادم بده

من کلاس نرفتم. روزیم ک نامزد کردم حتی ی نیمرو بلدنبودم بعدازدواج جوری غذاپختم همه انگشت ب دهن موندن فهمیدم ب اشپزی علاقه دارم رفتم کمک اشپز ی رستوران شدم.خیلی باحاله.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من نمیخوام دخترم همسرمو خیلی دوست دارم احساس میکنم افسردگی گرفتم خیلی حالم بد هر شب وضعم همینه قبلا ...

اشباهت میکنی داری تلقین میکنی مرگ حقه من از نماز قضاهام میترسم 

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

من کلاس نرفتم. روزیم ک نامزد کردم حتی ی نیمرو بلدنبودم بعدازدواج جوری غذاپختم همه انگشت ب دهن موندن ...

حالا به من میتونی بگی ۱۴تا برنج کته رو چجور میپزن آشپزها

من غذاهام خوشمزه میشن

زیاد مپیزم کمی شاید بمونه

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

ماهمیشه میریم خونه خواهرشوهرم گرسنه میمونیم کم درست میکنه توروخدااین ترفندهاتونوفقط براخودتون اجراکن ...

اینقدر بدم میاد یکی غذا کم درست می‌کنه 

مخصوصا که اگر توانش رو داشته باشه ولی خسیس بازی در میاره

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
اره فدات هی نگو نمیتونم از یه جایی باید شروع کنی دیگه هی بگی نمیتونم اونوقت هر کار کنی تلقین کردی نم ...

چشم انقدم بدم میاد از آدمای خسیس فقط این مورد و عذاب میکشم که چرا بلد نیستم تعداد بالا

من کلاس نرفتم. روزیم ک نامزد کردم حتی ی نیمرو بلدنبودم بعدازدواج جوری غذاپختم همه انگشت ب دهن موندن ...

وایی من همیشه دوست داشتم سرآشپز رستوران باشم 

بیا فوت و فن ها رو به ما هم یاد بده

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
ده ساله ازدواج کردی تو این تایم پس چیکار میکردی مهمون زیاد اومده برات چجوری پختی

اول یه قابلمه ریختم بیرون قایمکی از چشم همسرم 

بعد اومدم کم درست کردم اونم باز خراب شد