2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیفت و رنگ بهتره طبیعی هست میشه باهاش نماز هم خوند .انگار مژه خودت بلند و خوش حالت و مشکیع

لیفت و رنگو‌نمیدونم حکمشو اما روغن کرچک از همشون بهتره😁طبیعی مژه رو بلند میکنه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

من چند ماه انجام دادم، ظاهر خوبی داره ولی چسب مژه قویه هرکار کنی ب قرینه آسیب میزنه وقتی میرفتم حموم تا چند ماه چشمام با بخار آب هم میسوخت مژه رو هم کم پشت میکنه، تنها کسایی ک میگن خوبه یا مژه کارن دنبال نون خودشونن ب فکر مردم نیستن، یا پلنگ ملنگا ک حاظرن برا زیبایی کور هم بشن براشون مهم نیست

من برای بار اول انجام دادم

زیبا شدم

اما اذیت شدن داره

وقتی صورتم رو میشورم اذیت میشم

یعنی اصلا نمیتونی چشاتو راحت بشوری

شاید دیگه انجام ندادم

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
من چند ماه انجام دادم، ظاهر خوبی داره ولی چسب مژه قویه هرکار کنی ب قرینه آسیب میزنه وقتی میرفتم حموم ...

دقیقا همینطوره 

موقع شستشو هم درد میگیره هم میسوزه

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
جدی؟ بعد کنده نمیشه؟ اذیت شدی ینی ؟

ن هست تا خودش بریزه ولی مژه رو نابود میکنه و ب فکر قرنیه چشمت باش، چسب رو بذاری بغل لنز، لنز رو آب میکنه ببین چقد قویه، سوشا مدیا تبلیغات بیخود میکنن ازش 

شاید خیلی پر کاشت کردی چندشد قیمتش؟

اتفاقا خیلی کم و طبیعی اکستنشن کردم

۵۸۰