"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمیبیند. نادیده میمانَد و میمیرد. میفهمی چه میگویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمیفهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🦋
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمیبیند. نادیده میمانَد و میمیرد. میفهمی چه میگویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمیفهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🦋
بازم شمانظرات خوبی گفتی،چن مدت پیش کاربرایک سری نظرات عجیبی میگفتن ک انگارازنزدیک شناخت دارن
اینجا قضاوت کردن آسونه😅البته منم الآن قضاوت کردم ولی نه خیلی 😬