2777
2789
نه چرا. مگه شوهرش اندامش چطوره که یخواد از زنش ایراد بگیره.

منم همینو میگم لزومی نداره از مردا نظر خواهی کنیم این مسائل شخصیه بپرسی هم خودت در آخر ناراحت میشی مگر اینکه خودش بهت بگه بی اینکه تو پرسیده باشی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادمی هستی که خیلی به شوهرت ابراز محبت میکنی وقتی بیرونین؟آخه مردا دوست دارن بیرون سر سنگین تر دیده ب ...

خرج چی 

اصلا بیرون رفتن دوست نداره 

اصلا جسم میگه دوسم نداره

خدایا شکرت😍😍
سفر که خیلی وقت باهام رفتیم فقط مشهد رفتیم نذرمو ادا کردم میگه حال نمیکنم تنهایی رفت و آمد نمیکنه

عادتش بده بگو همه خونوادگی میرن شوهر منم همینه اتفاقا همین الان حرفش بود میدونه حق با مته الکی میگه باشه ولی آخرم کار خودشو میکنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اکثر شوهرا حال نمیکنن میدونی چرا چون ماهمش توخونه ایم افسرده شدیم انگار غبار رفته رومون اوناهم میگن ...

خوب تو‌خونه نمونید که افسردگی نگرید، واقعا کار خونه افسرده میکنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اکثر شوهرا حال نمیکنن میدونی چرا چون ماهمش توخونه ایم افسرده شدیم انگار غبار رفته رومون اوناهم میگن ...

دقیقا منم از در دیوار خونه بدم میاد 

خدایا شکرت😍😍

بنظرم ربطی به قیافه و هیکلت نداره، اگه قبلا اینجوری نبوده احتمالا یا افسرده شده یا روابطتون صمیمانه و صادقانه نیست باهم! 

من گاهی شده خیلی درب و داغونن تو خونه همیشه که ادم مرتب و‌خوش تیپ‌نیست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب اعتراض کن از این وضع. مگه حرف نمیزنین. بهش بگو از این وضع ناراحتی. همینمطمئنا یه تلاشی میکنه

سه ماه آب سرد ظرف ها رو می‌شورم  براش مهم نیست

خدایا شکرت😍😍