2777
2789
آره دقیقا یه پزشک زیبایی میگفت هر چی روتین پوستی پیچیده تر باشه بیشتر به پوست آسیب می رسونه چون سد د ...

احسنت

روتین پوستی فقط شوهر من

آب ولرم + حوله سفید

بدون هیچگونه شوینده

میگم لعنتی حداقل با یه چیزی بشور گرد و غبار بیرون رو نمالی رو حوله سفید

میگه اصن کاربرد حوله پاک کردن هموناس😂

پوستشو بیا نگاه کن

عین پوست توتون بچه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
احسنتروتین پوستی فقط شوهر منآب ولرم + حوله سفیدبدون هیچگونه شویندهمیگم لعنتی حداقل با یه چیزی بشور گ ...

😂😂🤌🏻

دقیقا آقایون پوستشون خیلی بهتره خوش به حالشون

تازه مژه و ابرو هاشونم پر تره به نسبت خانوما 

بعضی وقتا فک میکنم جنس جذاب و زیبا آقایون هستن اتفاقا 

بدون هیچ عمل و آرایشی ، فقط با یه آب شونه جذابن 😁🤌🏻

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماسک روشن کننده خاک رس ، سرم طلا، ابرسان با ذرات طلا، کرم شب و روز ، فوم شستو مناسب پوست خودم ماسک ا ...

کلئوپاترام اینقدر به پوستش نمیرسید

من مزوتراپی سابسیژن و پی آر پی برای پوستم رفتم یکذره تغییر نکرد . هفته پیش یه داروخونه رفتم‌ دکتر داروخونه چندتا محصول روتین پوستی بهم داد . تاثیرش تو یک هفته اینکه لکه های جای آبله مرغونم کمرنگ تر شده امیدوارم تاثیر داشته باشه . شوینده و تونر و آبرسان و سرم ضد لک و آ اچ آ و کرم لیفت بهم داد 

من مزوتراپی سابسیژن و پی آر پی برای پوستم رفتم یکذره تغییر نکرد . هفته پیش یه داروخونه رفتم‌ دکتر دا ...

ایشالا نتیجه بگیری منم با محصولات داروخانه ای پوستم خیلی بهتر شد

😂😂🤌🏻دقیقا آقایون پوستشون خیلی بهتره خوش به حالشونتازه مژه و ابرو هاشونم پر تره به نسبت خانوما بع ...

نه دیگه پرروشون نکن

ولی خب مژه ابرو رو موافقم

به هر حال وقتی یه تیکه پشم باشی مژه ابروتم خوب در میاد😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه دیگه پرروشون نکنولی خب مژه ابرو رو موافقمبه هر حال وقتی یه تیکه پشم باشی مژه ابروتم خوب در میاد😂

اینو عالی گفتی 😆👌🏻

مخصوصا مردای ایراااانی ِ پشمک

فقط حیف که موهای سرشون میریزه 🥲

دوره ی قبل انقلاب فیلماشونو که میبینی موهاشون خیلی پرپشت و حجیمه. بندرت آدمای چاق و کچل پیدا میشه بینشون 

بر خلاف الان...

اینو عالی گفتی 😆👌🏻مخصوصا مردای ایراااانی ِ پشمکفقط حیف که موهای سرشون میریزه 🥲دوره ی قبل انقلاب ...

ژنه دیگه

حالا خداروشکر شوهر من موهاش خوبه فعلا 

گفتم بهش خیلی خوشحالم مثل بابام کچل نشدی چون مامانم صبور بود بابامو تحمل کرد ولی من کچلتو دیدم طولانی مدت نمیتونم تحملت کنم🤣 شبیه زینال بندری میشه

ژنه دیگهحالا خداروشکر شوهر من موهاش خوبه فعلا گفتم بهش خیلی خوشحالم مثل بابام کچل نشدی چون مامانم صب ...

ای بابا 😅😂

ای بابا 😅😂

ولی جدی سواله برام

حتی پیرمردا هم که طاس میشن، همچنان بدنشون به قوت سابق پشمالوعه

حکمتتو شکر چرا کچلی سکه ای مثلا برای موهای سینه اتفاق نمیفته