2777
2789
عنوان

خانومایی که ژل لب زدین بیاین

107 بازدید | 11 پست

شما ژل تک سی سی زدین یا نه همون ده سی سی ها رو استفاده کردین .من شنیدم ده سی سی ها از بین نمیره حتی با آنزیم یعنی اینکه جذب نمیشه و ژلی که جذب نشه برا بدن خطرناکه 😑

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورت چیه گلم همون اندازه که لازم باشه میزنن برات ده سی سی یعنی پک کامل ژل که برا کل صورت میزنن

منظورم ژل ده سی سی هست فله هرچی نیاز باشه میزنی 

ده سی سی رو ک میگی نشنیدم من والاخودم یه سی سی زدم

خب همه یه سی سی میزنن منظورم ژل فله بود

ده سی سی بسته کامله دیگه فرقی با یک سی سی نداره ،نری ده سی سی بزنی لبت ها😰

آخه کدوم خلی ده سی سی لبش میزنه☹️منظورم ژل فله مثل دنبی اودری و...اینا بود 

سری که درد نمیکنه که دستمال نمیبندن... شما فکر کن از صد نفر برا ۹۹ نفر عوارضی نداشته... اگه شما جزو اون یک نفر باشی چی ؟ اگه چند سال بعد عوارض نشون بده چی ؟ کار های زیبایی مثل فیلر جزو کار های لوکس محسوب میشه اگه کسی بودجه ش نمی‌رسه کلا انجام نده بهتره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
آخه کدوم خلی ده سی سی لبش میزنه☹️منظورم ژل فله مثل دنبی اودری و...اینا بود

🤣🤣 اینستایی ها که خولن میزنن

میدونم چجوریه ، کیفیتش همونه که یه سی سی میزنن فرقی نمیکنه ،فقط اینارو دیگه باز نمیکنن خورد خورد تزریق کنند قیمت مناسب تره

🤣🤣 اینستایی ها که خولن میزننمیدونم چجوریه ، کیفیتش همونه که یه سی سی میزنن فرقی نمیکنه ،فقط اینارو ...

فکر کنم اون فیل تر اون جور هستن و واقعا هم زشت میشه چهره .یکی هست اشنامون اینقد دختر مهربونی هست ولی بخدا چهرشو یکاری باهاش کرده 

سری که درد نمیکنه که دستمال نمیبندن... شما فکر کن از صد نفر برا ۹۹ نفر عوارضی نداشته... اگه شما جزو ...

فیلر لب کلن یه سی سی میبرع ژل خوبش از چهار تومن هست که دیگ این دوره زمونه چهار تومن پولی نیست بشه بگیم کار لوکس .من اگ پرسیدم یه دلیل دیگ آیی دارم