2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

84 بازدید | 24 پست

همسرم سال گذشته گوشیم را هک کرده بود وقتی متوجه شدم ،قبول نکرد ولی برای جبران برام ایفون ۱۳خرید واما امسال داخل ماشین دستگاه ردیاب و شنود گذاشته ازش متنفر شدم بعد از ۲۳سال زندگی بازنشسته شده دیوانه شده چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صحبت جواب نمی‌ده که عزیزم مشاوره هم رفتیم یه دوره کوتاه بهتر شده بود ولی بازم....

به نظرت چاره چیه ،همسر من متاسفانه اداب صحبت را بلد نیست و تمام مکالماتمون را به مادرش انتقال میده حتی گوشی هم توسط خانوادش کنترل می‌شد و الان رد یاب و شنود هم همین طور

به نظرت چاره چیه ،همسر من متاسفانه اداب صحبت را بلد نیست و تمام مکالماتمون را به مادرش انتقال میده ح ...

یا خداااا شوهر من تا این حد نیست شکر خدا 

ولی مثلاً گوشی رو چک می‌کنه ،بیرون رفتن و گیر میده 

.خودم که راهی پیدا نکردم 

احساس نا امنی را دوست ندارم فکر می‌کنم اگر در خانه هم شنود یا دوربین باشه ؟توسط خودش هم کنترل نمیشه اگر لباسم نامناسب باشه ،

حتی وقتی خوابم هم عکس می‌گیرد میفرسته برای خانوادش 

جزو بحث می‌کنیم فیلم می‌گیرد میفرسته 

عروسی دخترم منو تنها گذاشت رفت با مادرش اومد عروسی 

تصمیم به جدایی گرفتم،طلاق نمیده  ولی دوست داشتم در گروه بزارم اگر تجربه و رهنمودی هست استفاده کنم 

یا خداااا شوهر من تا این حد نیست شکر خدا ولی مثلاً گوشی رو چک می‌کنه ،بیرون رفتن و گیر میده .خودم که ...

همسر من بیماره ،اقوام خودش هم میدانند ،گلم رفته بودم دکتر رفته بود پیش پزشکم گریه کرده بود برای چی اومده ؟؟؟؟من پدرم را برده بودم و در جریان بود 

وای وای بچه دارید

بله پسرم دانشجو و دخترم متاهل ،دفتر های شکر گزاری و هدف هام را عکس می‌گیرد نشون خواهراش و مادرش میده یکدفعه به پسرم هم نشون داد میکه ببین این چی مینویسه،شاید لفظش درست نباشه ولی دیگه ذره ای تو دلم نیست