ba_tame_albaloo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3808 عنوان توروخدا یکی بیاد بگه قحطی ادم نیومده من هنوز دارم خون میخورم بعد طلاق 180 بازدید | 13 پست الان پروفایلش دیدم ازدواج کرده😭 جیگرم اتیش گرف توروخدا بگید قحطی ادم نیومده یکم دلداریم بدید خواهش میکنم درد میکنه هیشکی رو ندارم باش حزف بزنم امروز | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 7937 این همه آدم تو دنیا صدبرابر بهتر ازون حیف نیست بازم وقتت و با فکر کردن بهش تلف کنی 🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊
شیدا1988 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 99 یمدت شوهرت بوده دیگه میدونی چه گوهی بوده پس جای حسرت نداره ،شمارشو پاک کن و دیگه نبین پروفایلشو فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 9745 الهی عزیزم میفهمم حالتو باید گریه هاتو بکنی غم از چشات بزنه بیرون ولی بعد بی حس میشی میگذره اسی آدم شما نبوده قبول کردن این حرفا سخته چون خودمم خیانت دیدم بهم اینا رو میگن میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
نورجون_۷۸ عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3925 گذشته رو ول کننننن برا بمونه تو گذشته آدم هیچوقت یه کتابو از آخر به اول نمیخوووووونه و زندگیتو بکن بهتر از اون زیاااااد هست خودت برا خودت شادی بیافرین و تامام سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
لیا۹۹۹ عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 126 منم شرایطم مثله توئه بااینکه خیلی ازش متنفرم بودم وقتی شنیدم ازدواج کرده داغون شدم یا رب زجهان لطف تو کافیست مرا..🌱🤍
ba_tame_albaloo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3808 این همه آدم تو دنیا صدبرابر بهتر ازون حیف نیست بازم وقتت و با فکر کردن بهش تلف کنی ای من خون گریه کردم براش هندزم گریه میکنم اونم راحت عکس دامادی میذاره پروفایل وای دردم میاداخه به هیشکی دیگه حس ندارم حس میکنم هیشکی بهتر این نبود
ba_tame_albaloo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3808 گذشته رو ول کننننن برا بمونه تو گذشته آدم هیچوقت یه کتابو از آخر به اول نمیخوووووونه و زندگیتو بکن ... بخدا ان خرفا شعاره مطمءنم نچشیدی ایقدر راحت میگی
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 7937 ای من خون گریه کردم براش هندزم گریه میکنم اونم راحت عکس دامادی میذاره پروفایل وای دردم میاداخه به ... عیب نداره گریه کن خالی شی .اتفاقا بهترش میاد صبر کن 🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊
نورجون_۷۸ عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3925 بخدا ان خرفا شعاره مطمءنم نچشیدی ایقدر راحت میگی اتفاقا من دارم تو شرایط گوه تر از تو(دور از جون) دست و پا میزنم اونم بعد ۹سال ولی نتیجه ای که گرفتم همیناییه که گفتم توام مگه نخواسی یه چیزی بگیم؟اره قحطی ادم نیومده دوست من ..فدا سرت که رفته سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
shinar عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1442 بسپارید به خدا،خدابر هرچیزی تواناست،الهی بهترینها براتون پیش بیاد،الهی آمین،غصه نخورید،توکل بر خدای مهربون🙏🙏🙏 ای دوست برایم دعا کن🌹