قبلا هم زده بود.وقتی دوستش امد گفت خاله پسرتو زد.بد زد.معلم گفته اگه برید به پدر مادرتون بگید بدترمیزمتون.رفتم مدرسه باخونسردی واحترامم گفتم چرا پسر منو زدین؟شروع کرد گفت خانوم بچت شیطونه شلوغه.گفتم هرچی حق ندارین بچه رو بزنین.برگشت گفت من تعین می کنم برگشت به هم بی احترامی کرد میایی عصابمو بهم میریزی دوست نداری بچه تو ببر کلاس دیگه.منم گفتم شما اینو نمیتونی بگین .بچه رو از کلاس بیرون کرد(چون حامیش مدیره و دانشجوش بوده زمانی.تازه فهمیدم)منم رفتم اموزش پرورش و...بیاین عکس چتام با معلم رو بدم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم بارها پیش اومده توی مدرسه بچه ها درمورد کتک زدن معلم اغراق کردن حتی دروغ گفتن مطمئنید یچه تون رو کتک زده ؟ چون همین هفته پیش یه بچه ای اومد دفتر با اولیاش که خانم فلانی من رو زده روبرو که شدت حرفشو پس گرفت گفت نه خانم بهم چشم غره رفته من گفتم کتکم زده
خوب کردی شکایت کردی، بیشترین آسیبو خودشون به بچه ها و جامعه میزنن ، کمترین ساعت کار و بیشترین تعطیلی را دارن ، بعد تو همون چهارساعت هم نمیتونن درست با بچه ها رفتار کنن، ادعاشونم از همه مشاغل بیشتره
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )