قبلا هم زده بود.وقتی دوستش امد گفت خاله پسرتو زد.بد زد.معلم گفته اگه برید به پدر مادرتون بگید بدترمیزمتون.رفتم مدرسه باخونسردی واحترامم گفتم چرا پسر منو زدین؟شروع کرد گفت خانوم بچت شیطونه شلوغه.گفتم هرچی حق ندارین بچه رو بزنین.برگشت گفت من تعین می کنم برگشت به هم بی احترامی کرد میایی عصابمو بهم میریزی دوست نداری بچه تو ببر کلاس دیگه.منم گفتم شما اینو نمیتونی بگین .بچه رو از کلاس بیرون کرد(چون حامیش مدیره و دانشجوش بوده زمانی.تازه فهمیدم)منم رفتم اموزش پرورش و...بیاین عکس چتام با معلم رو بدم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
ببین دست پیش گرفته پس نیفته تا جایی که من دیدم و شنیدم بری اموزش پرورش داد و بیداد کنی و حقم باهات باشه حسابشو میرسن فقط رفتی اونجا اروم و مظلومانه حرف نزن فایده نداره