2777
2789
عنوان

چون با معلم پسرمو زده بود دعوا کردیم اسکرین شات پیامامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 149 پست
میگم معاون اجرایی گفت من نه با حرف معلم کلاس بچتو عوض میکنم نه حرف اولیل

خب اینو تو پیاما میگفتی 

میگفتی اگه دست من بود نمیذاشتم ثانیه ای تو کلاس تو باشه 

ولی برو پیش مدیر کلاسشو هرجوریه عوض کن 

نکردن ببر مدرسه دیگه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

من این مشکل سال سوم برام افتاد 

معلمم دست بلند می‌کرد روم 

خواهرزاده مدیرمون بود

بعد آموزش و پرورش هم رفتن زیاااد تاثیر نداشته

خانوادم کلاسمون عوض کردن ولی اون معلم و مدیر دست از سرش بر نداشتن 

تا خود ششم اذاب کشیدممم

تو رو خدا از اون مدرسه ببرینشششش

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه گفت کلاس رو عوض کن گفتم اوکی.قبل رفتنم بهم زنگ زد رد کردم پیام داد جوابشو ندادم بلاک کرد😂🤣کلی ...

ولی شکایت به اداره فایده ای نداره مخصوصا اگه نیروی رسمی آپ باشن یه مثلی هس میگن کسی که رسمی باشه رو خدا هم نمیتونه اخراجش کنه جاش سفته مخصوصا اگه پارتی هم داشته باشه نهایتش اینکه یه نمره از اررشیابیش کم شه بنظرم کلاس پسرتونو عوض کنید 

زدن و رفتار این آقا اصلا درست نبوده ولی در کل سعی کنید در روش تدریس یا تصمیمات معلم دخالت نکنید معلم درس رو میگه ممکنه بارها هم تکرار کنه اگر دانش آموزی یاد نگیره مقصر معلم نیست اولیا هم همگام باید داخل خونه با بچه کار کنه من تاپیک های قبلی رو هم نگاه کردم شما اول سر تدریس و نحوه تدریس و کلاسداری باهاشون درگیر شدی البته بازم میگم اجازه نداره دانش آموز رو بزنه یا نادیده بگیره من خودمم معلم هستم پارسال اولیایی داشتم یکبار اومد بدترین حرف ها رو بهم زد ذره ای رفتارم با بچه اش تغییر نکرد گفتم گناه بچه چیه من وظیفه خودم رو انجام میدم در هر حال بازم میگم این مساله رو دنبال کنید چون حق نداشته بچه رو کتک بزنه 

ولی شکایت به اداره فایده ای نداره مخصوصا اگه نیروی رسمی آپ باشن یه مثلی هس میگن کسی که رسمی باشه رو ...

اگر کار به حراست بکشه معلم رو جابجا میکنن

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
ربطی به دولتی و غیردولتی نداره کلا بعضی معلما بیشعورندوستم دبیرستان غیردولتی بود معلم به دانش آموزای ...

شکایت و اداره و سلیطه بازی واسه همین روزاس دیگ

نهایت مدرسه رو تعویض کنید

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من این مشکل سال سوم برام افتاد معلمم دست بلند می‌کرد روم خواهرزاده مدیرمون بودبعد آموزش و پرورش هم ر ...

منم همینو گفتم اداره به هیچ وجه معلم معاون و مدیر شو توبیخ نمیکنه زیاد دیدم این موارد رو  مخصوصا اگه رسمی هم باشی اصلا نمیتونن اخراجت کنن و جا پات سفته ، مدرسه ش عوض شه خیلی بهتره . ‌

عزیزم باید بااین چتها بره حراست اداره اگه مثل شهرما باشن قشنگ مجبورش میکنن معذرت خواهی کنه وحتی جای ...

خیلی خیلی ممنونم برای وقتی که گذاشتین وراهنمایی کردین چون فردی اهل فن وبا سواد وبا اطلاعات هستین 

امیدوارم استاتر خط به خط به صحبتهای شما عمل کنه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
ولی شکایت به اداره فایده ای نداره مخصوصا اگه نیروی رسمی آپ باشن یه مثلی هس میگن کسی که رسمی باشه رو ...

چرا اتفاقا هیچیم که نباشه بالاخره یه آبرویی ازش میره مگه نمیبینی تو پیاماچقدرترسیده یه چیزی هست که انقدرمیترسه تازه زمان ما رسیدگی میکردن الان که خیلی بهتره 

رسمی ها اگر رای  تخلفات بگیرن یک سوم بازنشستگیش ون ازبین میره ....

من این مشکل سال سوم برام افتاد معلمم دست بلند می‌کرد روم خواهرزاده مدیرمون بودبعد آموزش و پرورش هم ر ...

منم همینو گفتم اداره به هیچ وجه معلم معاون و مدیر شو توبیخ نمیکنه زیاد دیدم این موارد رو  مخصوصا اگه رسمی هم باشی اصلا نمیتونن اخراجت کنن و جا پات سفته ، مدرسه ش عوض شه خیلی بهتره . ‌