2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 181386 بازدید | 926 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب جوابشودادی نگران نباش درم که قفل کردی نمیتونه بیادکه

واکثرهمسایه هافضولن وصرفابرای فضولی پرسیده به دلت بدراه نده اگه غیراینم باشه که هیچکاری نمیتونه بکنه چون گفتی همسرم میادودر روهم قفل کردی

عزیزم ببخشید خیلی ذهنمو درگیر کرده که کدوم شهرین؟

می‌خوام ببینم تهرانین و اگه آره منطقه چند؟

میتونین خونه آپارتمانی بگیرین و دیگه نترسین

من با اینکه شهرستانم و تهران نیستم اصلا نمی‌تونم تنهایی توی خونه بمونم مگر اینکه آپارتمان باشه 

وایی منم بدم میاد وقتی یچیزی میخوان پشت سرت میان یعنی چی آخه

همونجا جلوی در بمون دیگه تا طرف بیاره😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اسی چیشد اخرش

https://abzarek.ir/service-p/msg/2012415          ناشناس حرفتو بهم بگو    کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...