2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 169201 بازدید | 905 پست
خداروشکر گلم ..اصلا نگران نباش و نترس و مواظبت کن در و حتی گفت شوهرته باز نکن قفل کن تنها هم نمونشبا ...

اره باید هروقت تنهام برم خونه مامانم اینا اشتباه کردم تنها موندم

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندتا نکته ایمنی بهت بگم برای بعدها؟وقتی تنهایی هیچوقت درو باز نکن و همه قفلاشو بزن اگه کسی در زد یا ...

مرسی عزیزم🥹 

آره من کار اشتباهی کردم.. از روی دلسوزی گفتم بهش مسکن بدم‌که درد نکشه ولی خداروشکر میکنم که به خیر گذشت

اره باید هروقت تنهام برم خونه مامانم اینا اشتباه کردم تنها موندم

آره چون منم یکم ترسیدم لطفا تنها نمون

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

زرنگ باش،اگر حواست جمع باشه هیچ وقت هیچ مشکلی پیش نمیاد اما اگر دل رحم و ساده باشی چرا

دقیقا همینه 

ادم باید گرگ  باشه 

متاسفانه من خیلی ساده و دلسوزم

اره از ترس دیشبم امشب داداشامم اومدن خونه پیشم دعوتشون کردم گفتم شب هم پیشم بمونید

خوب کردی گلم

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸