2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 56172 بازدید | 623 پست
هیچ وقت نزارید بقیه بفهمند تنهایید من حتی زمان هایی ک خانواده خونه نبودن کفش دوتا جلو در میذاشتم صدا ...

حالا من صدای مشکوک ک از حیاط میشنوم قبل اینکه نگاه کنم الکی اسم داداشم یا شوهرمو با صدای بلند صدا میزنم ی جوری وانمود میکنم ک مثلا خونست.بعدشم گوشیم دستم میگیرم میارم رو شماره شوهرم ک اگه چیزی بود سریع زنگ بزنم

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا ترسناکه

دوره زمونه بدی شده

اونجاش که گفتی برگشتی یدفعه دیدیش منم ترسیدم

اون لحظه ممکن بود هر بلایی سرت بیاره

و هیچکسم نبود ک بفهمه

وای تروخدا دیگه درو برا کسی باز نکن

حتی اگه هوا روز بود کوچه شلوغ بود

الانم تا اومدن شوهرت نخواب مراقبت کن

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

ما تو شهرک زندگی میکنیم 

یه روز زنگ در واحد مونو زدن از چشمی نگاه کردم هیچکس نبود هی گفتم کیه کسی جواب نداد .‌من احمق فکر کردم همکلاسی پسرمه چون کوچولوعه شاید از چشمی ندیده باشم لای در و وا کردم دیدم یه مرد جلو دره 😳😳😳 سریع در و بستم از پشت در گفتم بفرمائید گفت ببخشید من با آقای فلانی کار دارم زدم به ماشینش راهنمایی رانندگی آدرس اینجا رو داده گفتم اشتباه اومدین. ( شانس آوردم سریع در و بستم😬) شب به همسرم گفتم اونم به نگهبانی گفته بود اونا گفته بودن ایکاش همون لحظه میگفتین میومدیم پدرش و در می آوردیم غلط کرده اومده دم واحد.  

خدا میدونه چه قصدی داشته

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
حالا من صدای مشکوک ک از حیاط میشنوم قبل اینکه نگاه کنم الکی اسم داداشم یا شوهرمو با صدای بلند صدا می ...

تو چه بلایی هستی 😁

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
نترس عزیزم آیه وجعنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا ببصرون رو بخون

این ایه رو واسه چه مواقعی میخونن؟؟ 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
سر کیو برید ؟سر زن همسایه و سه تا دختراش ؟؟

وااای نشنیدین ؟؟؟؟ 🤕🤕🤕🤕

یه خانم معلم بوده توکرمان

بابچهاش توخونه تنها بوده

نزدیک یک کیلو طلا داشته

با زن و شوهر همسایه دوستی داشته

وقتی اینا میان خونشون

سر خانم معلم و ۳ تا دختر خوشگل و کوچیکشو

میبرن و طلاهاشونو میدزدن

توی نت سرچ کنید عکساشونو ببینید🥲🥲🤕🤕🤕

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

شاید قرص برای شوهرت می‌خواسته ک تو خونشه😁

خییییلی شیطونی 😂اصلا دست شیطون از پشت بستی 😂😂😂😂😂😂😂😂

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

ای خانمای ساده لوح😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

از طلاهاتون از دارایی هاتون حتی به دوست

و آشنا و فامیلم نگید🤕

حسود زیااااده

حسود در کمینه

فقر زیاد شده

خودتون با دست خودتون زندگیتونو نابود نکنید

فامیل ما پلیسه میگه 

هرچی دزد و قاتله از همین آشنا و فامیل درمیاد👌👌

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

نترس عزیزم آیه وجعنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا ببصرون رو بخون

سلام اسی عزیزنترس دعای توسل بخون بقیه نمیدونن که تنهایی یه قرآن بالاسرت بزاروبخواب

این آیه روهم برای مواقعی میخونن که میخوای ازدیددیگران مخفی بمونی یاوسیله ای چیزباارزشی داری که میخوای دیده نشه

من خوندم خیلیم خوب بوده

به خاطر طلاهاش طلا زیاد داشت

نه عزیزم 

من میشناسمشون 

جنوب طلای زیاد داشتن عادیه ، اینا هم طلای زیااد نداشتن

تو اعترافاتشون گفتن به خاطر حسودی بوده 

دلم تنگ شده برای همون دختر سرخوش و شاد که هنوز دلش پر از ذوق زندگی کردن بود

حالا بیا اتفاقی که واسه ما هم افتاده رو تعریف کنم

خیلی سال پیش هنوز مجرد بودم 

بابام ماموریت بود من و مامانمم تنها تو خونه

خواب بودیم دیدیم یکی دستشو گذاشت رو زنگ ایفون

یکبار دوبار سه بار 

هرچی میگفتیم کیه کیه کسیم جواب نمیداد

تا خود صبح مث بید لرزیدیم قبلا جلو خونمون ی حالتی مث باغ بو  این ترسناک ترش میکرد تا اینکه صبح شد

مامانم در حیاط باز میکنه 

میبینه ی زن از پشت درختا میاد بیرون

این زنه همسایمون بوده

نصف شبی با شوهرش دعوا میکنه شوهرش از خونه میندازش بیرون

خواسته مثلا به ما پناه بیاره ولی بی عقل حرف نمیزده ما بفهمبم لااقل خلاصه صبح براش تاکسی گرفتیم رفت خونه باباش

ولی اون شب هیچوقت از یادم نرفت

شما هم هیچوقت شبا درو ب روی کسی باز نکنین هر اشنایی باشه بالاخره گوشی داره قبلش بهتون زنگ میزنه حتما 

فقط 38 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفااین اخبارالان نگین اسی میخونه نصف شبم هست میترسیم ماخانوما

اتفاقا بزار همه بترسن👌☹️☹️☹️

تا انقد این زن های همسایه رو خونشون راه ندن

هرچی هست زیر سر همیناس

والا

الان آدم از خانواده خودشم میترسه

چه برسه هفت پشت غریبه ..... بزار بترسه

دیگه راش نده😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨